Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primarul din Sinaia, pus sub control judiciar pe cautiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul din Sinaia, pus sub control judiciar pe cautiune

ACTUALIZARE 18:05 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au pus in miscare actiunea penala si dispunerea luarii masurii controlului judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile, incepind de astazi fata de primarul orasului Sinaia, Vlad Gheorghe Oprea. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul statiunii Sinaia, cercetat sub control judiciar: Vlad Oprea nu mai are dreptul sa isi exercite functia

Primarul statiunii Sinaia, Vlad Oprea, a fost plasat vineri sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA Ploiesti in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu, in care este acuzat de abuz in.

Vlad Oprea, primarul din Sinaia, este audiat de DNA Ploiesti in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu

Vlad Oprea este audiat in calitate de suspect in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu, aflata sub control judiciar dupa ce ar fi primit mita si o haina de blana pentru a da o solutie favorabila intr-un dosar, declara surse judiciare.

Afaceristul Nelu Iordache este cercetat sub control judiciar

Omul de afaceri Nelu Iordache este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, spalare de bani, evaziune fiscala si instigare la inselaciune. Nelu.

Deputatul Nicolae Paun, cercetat sub control judiciar: Decizia iCCJ nu este definitiva

Deputatul Nicolae Paun este la un pas de a scapa de arest. Magistratii inaltei Curti de casatie si Justitie au decis joi ca acesta poate fi cercetat sub control judiciar, informeaza B1 TV. Decizia in.

iCCJ : Ludovic Orban ramane sub control judiciar pentru 60 de zile

Instanta suprema a decis ca Ludovic Orban va ramane in continuare sub control judiciar. Magistratii instantei supreme au respins, marti, ca nefondata, contestatia formulata de fostul candidat al.

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, audiat la DNA Ploiesti in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie (VIDEO)

Vlad Oprea, primarul din Sinaia, este audiat de catre procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie din Ploiesti in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie, arata B1 TV. Am fost chem.

Primarul din Sinaia este audiat la DNA, in calitate de SUSPECT

Primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, este audiat vineri dimineata, in calitate de suspect, la DNA Ploiesti.

Omul de afaceri Nelu Iordache, cercetat sub control judiciar

Procurorii DIICOT au dispus masura controlului judiciar in ceea ce il priveste pe omul de afaceri Nelu Iordache, acesta fiind acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, spalare de bani, evaziune fiscala si instigare la inselaciune, potrivit unor surse din presa.

Curtea Suprema: Deputatul Nicolae Paun poate fi cercetat sub control judiciar. Sentinta nu este definitiva

Judecatorii de la instanta suprema au decis cercetarea sub control judiciar, pentru 60 de zile, a deputatului Nicolae Paun. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi contestata in termen de 48 de ore.

iCCJ: Ludovic Orban ramane sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, plangerea depusa de Ludovic Orban prin care acesta contesta masura controlului judiciar impusa de DNA, in dosarul in care este acuzat ca a solicitat sprijin financiar unui om de afaceri in vederea sustinerii candidaturii sale la functia de primar general al Capitalei, potrivit portalului instantei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )