Libnet.ro
UNICEF

01:05

iCCJ : Ludovic Orban ramane sub control judiciar pentru 60 de zile

B1 B1,
iCCJ : Ludovic Orban ramane sub control judiciar pentru 60 de zile

Instanta suprema a decis ca Ludovic Orban va ramane in continuare sub control judiciar. Magistratii instantei supreme au respins, marti, ca nefondata, contestatia formulata de fostul candidat al. continuă pe B1

Ludovic Orban ramane sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, plangerea depusa de Ludovic Orban prin care acesta contesta masura controlului judiciar impusa de DNA, in dosarul in care este acuzat ca a solicitat sprijin financiar unui om de afaceri in vederea sustinerii candidaturii sale la functia de primar general al Capitalei.

inalta Curte: Ludovic Orban ramane sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a respins, marti, ca nefondata contestatia depusa de fostul candidat al PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, la masura controlului judiciar, dispusa.

Jurnalistul acuzat de santaj ramane sub control judiciar si are interdictia de a profesa

Curtea de Apel Targu Mures a mentinut masura controlului judiciar pentru 60 de zile in cazul jurnalistului Tanasa Julien, impotriva caruia Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Targu Mures a inceput urmarirea penala pentru santaj, i-a interzis sa profeseze in aceasta perioada si i-a impus obligatia de a nu lua legatura cu patru martori din dosar, transmite Agerpres.

Conducator de doctorat al Academiei de Politie Al. I. Cuza, pusa sub control judiciar pentru 21 de infractiuni

Georgeta Stefania Ungureanu, profesor doctor universitar in cadrul Academiei de Politie Al. Cuza din Bucuresti, dar si conducator de doctorat este cercetata pentru noua infratiuni de.

Ludovic Orban, audiat la DNA in dosarul in care a fost plasat sub control judiciar

Ludovic Orban s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar, arata B1 TV. Sunt in cadrul.

UPDATE. Ludovic Orban a contestat controlul judiciar impus de DNA

Ludovic Orban a contestat, luni, controlul judiciar decis de DNA in cazul sau. El este cercetat, sub control judiciar, pentru folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

ICCJ a respins contestatia lui Ludovic Orban privind ridicarea controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, contestatia prin care Ludovic Orban cerea ridicarea masurii controlului judiciar in dosarul in care este acuzat ca a cerut unui om de afaceri 50. 000 de euro pentru campania sa electorala la Primaria Capitalei.

Orban contesta controlul judiciar dispus in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut mita 50.000 de euro. Cozmin Gusa si Sorin Oancea, audiati la DNA

Ludovic Orban s-a prezentat, marti dimineata, la sediul Curtii Supreme unde magistratii vor lua in discutie contestatia acestuia la decizia prin care a fost pus sub control judiciar. Cozmin Gusa si Sorin Oancea au fost citati la DNA in calitate de martor.

Ludovic Orban, chemat din nou la DNA

Ludovic Orban a ajuns, luni dimineata, din nou la DNA. El este cercetat, sub control judiciar, pengtru folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Cozmin Gusa, chemat ca martor la DNA in dosarul lui Ludovic Orban: (VIDEO)

Cozmin Gusa s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul in care Ludovic orban a fost pus in control judiciar, potrivit B1 TV. Am fost chemat de catre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )