Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul general Sorin Oprescu il actioneaza in instanta pe monseniorul de la Catedrala Sfantul Iosif din Capitala

B1 B1,
Primarul general Sorin Oprescu il actioneaza in instanta pe monseniorul de la Catedrala Sfantul Iosif din Capitala

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, afirma ca actiunea monseniorului de la Catedrala Sfantul Iosif din Capitala reprezinta o forma de presiune si il va da in judecata pe acesta. Declaratia lui. continuă pe B1

Andrei Chiliman l-a invins pe Sorin Oprescu in instanta: Demolarea copiei in miniatura a gradinilor de la Versailles de pe bulevardul Kisselef, suspendata

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, castiga in instanta duelul cu edilul sef al capitalei, Sorin Oprescu, informeaza B1 TV. Tribunalul Bucuresti a admis cererea Primariei conduse de Chiliman de a suspenda.

UPDATE Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti a depus plangere la DNA impotriva primarului Sorin Oprescu pentru ca nu demoleaza Cathedral Plaza

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere penala impotriva primarului general Sorin Oprescu, a oamenilor de afaceri Dragos Bilteanu si Ioannis Papalekas, cat si a unor angajati ai Primariei Municipiului Bucuresti. ARCB ii acuza pe acestia de apartenenta la un grup infractional organizat, iar functionarii publici sunt acuzati in plus si de abuz in serviciu, referitor la refuzul de a pune in executare hotararea judecatoreasca de demolare a turnului Cathedral Plaza si refacerea parcului public existent anterior. UPDATE Primarul spune ca procedurile referitoare la Cathedral Plaza se desfasoara in conformitate cu prevederile legale, la acest moment existand mai multe proceduri judiciare in derulare, iar demolarea cladirii si felul cum aceasta se va face depinde de ele.

Sorin Oprescu, actiune radicala, dupa ce a fost denuntat la DNA: Pentru vorbele otravite care sunt scrise acolo, ma voi duce sa ma plang si eu de denunt calomnios (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, afirma ca actiunea monseniorului de la Catedrala Sfantul Iosif din Capitala reprezinta o forma de presiune si il va da in judecata pe acesta. Declaratia lui.

Cornel Pieptea, viceprimarul Capitalei: Oprescu vrea sa puna pe butuci RATB prin bugetul propus pentru 2015

Cornel Pieptea, viceprimarul Capitalei, sustine ca primarul general, Sorin Oprescu, nu este interesat de soarta Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), lucru demonstrat de bugetul propus pentru acest an.

Sorin Oprescu se delimiteaza de PSD: Pe parcurs apar interese politice de diverse feluri (VIDEO)

Sorin Oprescu se delimiteaza de colegii din PSD, aceiasi care i-au oferit sustinere, in 2012, sub formula USL, pentru a ajunge primar al Capitalei, informeaza B1 TV. Oprescu insista ca a candidat independent,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )