Libnet.ro
UNICEF

08:00

Primarul Londrei: Toata lumea din Marea Britanie ar trebui sa vorbeasca engleza

Adevărul Adevărul,
Primarul Londrei: Toata lumea din Marea Britanie ar trebui sa vorbeasca engleza

Primarul Londrei, Boris Johnson, a declarat marti in cadrul unei emisiuni ca toata lumea care traieste in Marea Britanie ar trebui sa poata vorbi limba engleza. Totodata, s-a declarat nemultumit de balcanizarea societatii britanice, potrivit Daily Mail. continuă pe Adevărul

Gradinitele din Marea Britanie, obligate sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi

Angajatii gradinitelor din Marea Britanie vor fi obligati sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi, potrivit unei strategii de prevenire a terorismului redactata de Ministerul britanic de.

Eddie Redmayne, star din Les Miserables, cel mai bine imbracat barbat din Marea Britanie

Actorul Eddie Redmayne a fost numit cel mai bine imbracat barbat din Marea Britanie, de catre revista GQ.

Gradinitele din Marea Britanie vor fi obligate sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi

Angajatii gradinitelor din Marea Britanie vor fi obligati sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi, confom unei strategii de prevenire a terorismului redactata de Ministerul britanic de Interne, relateaza The Independent, in editia electronica.

Extrema dreapta din Marea Britanie spune ca vrea sa scape de medicii straini care nu vorbesc engleza corespunzator

Nigel Farange, liderul Partidului de Independenta din Marea Britanie UKIP), a declarat ca vrea sa scape de muncitorii din sistemul medical care nu vorbesc bine engleza, adaugand ca un guvern condus de UKIP ar implementa noi testari pentru cei aproximativ 130. 000 de medici si asistente din sistemul medical englez, noteaza The Independent.

MAREA BRITANIE: Unitatile de invatamant, inclusiv gradinitele, obligate sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi

Presa din Marea Britanie sustine ca angajatii gradinitelor vor fi obligati sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi, se arata intr-o strategie de prevenire a terorismului redactata de Ministerul britanic de Interne, relateaza The Independent. Aceasta regula, care vizeaza de asemenea angajatii scolilor, colegiilor, universitatilor, inchisorilor si spitalelor, are ca scop sa impiedice oamenii sa fie implicati in terorism.

Proiect in Marea Britanie: Gradinitele vor fi obligate sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi

Angajatii gradinitelor din Marea Britanie vor fi obligati sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi, scrie The Independent. Noua strategie de prevenire a terorismului redactata de Ministerul britanic.

Extrem? Gradinitele din M.Britanie, obligate sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi

Angajatii gradinitelor din Marea Britanie vor fi obligati sa raporteze copiii care risca sa devina teroristi, confom unei strategii de prevenire a terorismului redactata de Ministerul britanic de Interne, relateaza The Independent, in editia electronica.

Jignire adusa imigrantilor de Marea Britanie de PRIMARUL Londrei: Societatea britanica a fost balcanizata

Toata lumea care traieste in Marea Britanie trebuie sa poata vorbi limba engleza si ar trebui sa se renunte la asa-numita practica multi-culty de a traduce informatii in alte limbi, a cerut primarul.

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia, crestere de 40% in 2013

Vanzarile de autoturisme Dacia noi in Marea Britanie au crescut anul trecut cu 39,1% in comparatie cu 2013, la 23. 860 unitati.

Starbucks lanseaza pe piata americana o bautura care face senzatie in Marea Britanie si Australia

Starbucks, cel mai mare lant de cafenele din lume, a inceput sa vanda pe piata americana un nou tip de bautura, deosebit de populara in randul consumatorilor din Australia si Marea Britanie, scrie Business Insider .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )