Libnet.ro
UNICEF

08:30

Primarul PNL de la Sarmizegetusa a murit dupa ce s-a infectat cu COVID. O lupta surda si nedreapta

Antena3 Antena3,
Primarul PNL de la Sarmizegetusa a murit dupa ce s-a infectat cu COVID. O lupta surda si nedreapta

Adrian Cordos, primarul comunei Sarmisegetusa din judetul Hunedoara, a murit vineri, la doua saptamani dupa ce a fost confirmat cu COVID-19. continuă pe Antena3

Un pacient infectat cu COVID-19 a murit dupa mai multe zile de asteptare a unui pat la ATI: Nu mai pot. Nu se ocupa nimeni de mine

Un barbat din Hunedoara si-a trait ultimele zile ale sale in chinuri groaznice. in contextul in care spitalele din Romania sunt arhipline, sectiile de Terapie Intensiva nu mai au niciun pat disponibil. Familia isi plange cu disperare ruda moarta si povesteste situatia dificila prin care au trecut. Cate zile au cautat un pat liber la .

Un primar a murit in spital dupa ce s-a infectat cu COVID-19. Avea 52 de ani si nu suferea de alte boli grave

Un primar din judetul Hunedoara a murit in ATI dupa ce s-a infectat cu COVID-19. Avea doar 52 de ani si nu suferea de alte boli grave.

Zelenski a fost internat in spital dupa ce a fost infectat cu Covid-19

Presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a fost internat in spital dupa ce a contractat Covid-19 la inceputul acestei saptamani, relateaza presa locala citand un oficial al administratiei prezidentiale, transmite Reuters.

Liderul palestinian responsabil de negocierea pacii cu Israelul a murit dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19

Secretarul general al Organizatiei Eliberarii Palestinei OLP) Saeb Erakat, una dintre cele mai cunoscute personalitati palestiniene in lume, a decedat marti, la varsta de 65 de ani, dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19, a declarat presedintia palestiniana pentru AFP.

Pictorul belarus Roman Bondarenko a murit dupa ce a fost arestat de politie. UE, reactie ferma: Este revoltator si este un rezultat rusinos al actiunilor autoritatilor belaruse

Uniunea Europeana a condamnat in termeni duri moartea unui artist belarus, care a decedat dupa ce a fost retinut de politie la Minsk. Un purtator de cuvant al blocului comunitar a invocat rapoarte potrivit.

Medicul chirurg Firmilian Calota de la Spitalul de Urgenta Craiova a murit dupa ce fusese depistat cu coronavirus

Medicul chirurg Firmilian Calota, de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Craiova, a decedat miercuri seara in spital, unde se afla internat dupa ce fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Agerpres.

Patru persoane au murit, dupa ce o ambarcatiune turca de pescuit s-a izbit de un tanc petrolier sub pavilion grecesc. O a cincea persoana a fost data disparuta

O ambarcatiune turca de pescuit s-a rasturnat, dupa ce a intrat in coliziune cu un tanc petrolier care naviga sub pavilion grecesc, in largul coastei turce a Marii Mediterane, au precizat oficialii, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )