Libnet.ro
UNICEF

07:31

Primarul Ramnicului a dat in judecata statul roman. Cere despagubiri de milioane de euro

Antena3 Antena3,
Primarul Ramnicului a dat in judecata statul roman. Cere despagubiri de milioane de euro

Primarul Ramnicului, Mircia Gutau, prin avocatul sau, Octavian Fieroiu, a deschis vineri actiune in instanta impotriva statului roman, solicitand daune morale si materiale pentru suferinta si. continuă pe Antena3

Primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a dat in judecata statul roman si cere despagubiri de 10,5 milioane de euro, pentru cei peste 12 ani petrecuti prin procese si prin puscariile patriei

Primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, prin avocatul sau, Octavian Fieroiu, a deschis vineri actiune in instanta impotriva statului roman, solicitand daune morale si materiale pentru suferinta si umilinta la care ar fi fost supus in cei peste 12 ani in care a fost implicat in procese, relateaza Agerpres.

Primul primar din Romania achitat pentru coruptie cere despagubiri uriase

Mircia Gutau, edilul din Ramnicu Valcea, este primul primar din Romania care a fost achitat pentru coruptie. El s-a adresat CEDO si cere despagubiri uriase. Primarul Mircia Gutau a fost achitat pentru coruptie prin decizia Curtii Supreme. Decizia a fost luata dupa ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului a stabilit ca nu a avut parte [] .

CCR sustine ca rapoartele MCV si recomandarile Comisiei Europene nu sunt obligatorii pentru statul roman

Decizia 2006/928/CE a Comisiei Europene din 13 decembrie 2006 prin care a fost instituit Mecanismul de Cooperare si de Verificare MCV), chiar daca este obligatorie pentru statul caruia i se adreseaza, nu poate avea relevanta constitutionala, sustine Curtea Constitutionala a Romaniei, dupa cum arata publicatia ziare. com.

Preotul inculpat trimis de Patriarhie in Australia si platit regeste de statul roman. Sunt bani publici si trebuie sa dati socoteala!

In timp ce peste 60% dintre salariatii romani traiesc cu salariul minim pe economie, statul plateste regeste, prin intermediul Secretariatului de Stat pentru Culte SSC), un preot plecat sa slujeasca in Australia. in acelasi timp, parintele este inculpat in Romania.

Detinutii politic, condamnati la mizerie de statul roman: Eu am pensie 2.000 de lei, iar tortionarul meu avea 6.000 de lei

In Romania mai traiesc mai putin de 1. 000 de fosti detinuti politic. Oamenii care au supravietuit terorii din inchisorile si lagarele de munca comuniste mor in umilinta si uitare, umiliti si ignorati de autoritatile statului roman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )