Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Timisoarei catre parlamentari liberali: Cum va permiteti voi sa stabiliti in locul meu de unde si cand sa-mi fac cumparaturile?!

Adevărul Adevărul,
Primarul Timisoarei catre parlamentari liberali: Cum va permiteti voi sa stabiliti in locul meu de unde si cand sa-mi fac cumparaturile?!

Nicolae Robu, primarul Timisoarei, a aflat cu stupoare ca niste colegi de partid vor sa inchida supermarketurile duminica toata ziua. continuă pe Adevărul

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu (PNL), catre liberali: Lasati supermarketurile in pace!

Primarul din Timisoara, Nicolae Robu PNL), ii critica, intr-o postare pe Facebook, pe parlamentarii liberali care au propus inchiderea hipermagazinelor duminica si de sarbatorile legale, relateaza Mediafax. Robu arata ca numai competitia libera si legea cererii si a ofertei pot aseza lucrurile corect.

Alina Gorghiu, catre tinerii liberali: Sa ma trageti de maneca atunci cand partidul derapeaza

Copresedintele PNL Alina Gorghiu le-a spus, vineri, tinerilor liberali prahoveni, ca Victor Ponta, Elena Udrea, Dan Sova si Monica Iacob Ridzi au esuat 'lamentabil' in politica, indemnandu-i sa o sprijine astfel incat sa nu i se intample acelasi lucru, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )