Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul unei comune din Arges vizat intr-un dosar de evaziune in domeniile IT si constructii, retinut

Hotnews Hotnews,
 Primarul unei comune din Arges vizat intr-un dosar de evaziune in domeniile IT si constructii, retinut

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, vizat in dosarul de evaziune si spalare de bani cu un prejudiciu de 30 milioane de euro, in care duminica au fost facute perchezitii la persoane si firme din domeniile IT si constructii, printre care Erbasu, UTI si Strabag, a fost retinut, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE. Dosar de evaziune cu prejudiciu de 30 milioane euro: 33 de persoane, intre care primarul unei comune argesene, RETINUTE

Primarul comunei argesene Bratu, Florin Fratica, a fost retinut pentru 24 ore in dosarul de evaziune si spalare de bani, cu un prejudiciu de 30 milioane de euro.

550 de locuitori ai unei comune din judetul Dambovita ar putea ramane izolati in urma unei alunecari de teren

Sute de oameni din comuna damboviteana Visinesti ar putea ramane izolati in urma unei alunecari de teren, informeaza B1 TV. 550 de gospodarii sunt in pericol pentru ca un deal a luat-o la vale dupa ce apa.

Managerul unui spital din Arges: Sectorul privat din medicina sufera de o lipsa acuta de coerenta in reglementari

Doctorul Flavius Bajan, directorul spitalului privat Muntenia Hospital din Pitesti, finantat aproape integral de SIF Muntenia, spune ca fenomenul migrarii medicilor este doar un efect al unui cumul de probleme majore ale sistemului medical din Romania,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )