Libnet.ro
UNICEF

05:30

Managerul unui spital din Arges: Sectorul privat din medicina sufera de o lipsa acuta de coerenta in reglementari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Managerul unui spital din Arges: Sectorul privat din medicina sufera de o lipsa acuta de coerenta in reglementari

Doctorul Flavius Bajan, directorul spitalului privat Muntenia Hospital din Pitesti, finantat aproape integral de SIF Muntenia, spune ca fenomenul migrarii medicilor este doar un efect al unui cumul de probleme majore ale sistemului medical din Romania,. continuă pe Wall-Street Ro

Grenada defensiva, gasita intr-un sac de cartofi, de angajatii unui hipermarket din Slobozia

O greneda defensiva din Primul Razboi Mondial a fost gasita intr-un sac de cartofi, luni dimineata, de catre angajatii unui hipermarket din Slobozia, judetul Ialomita, au declarat pentru Mediafax oficiali de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Angajatii unui hipermarket din Slobozia au gasit o GRENADA DEFENSIVA intr-un sac de cartofi

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Ialomita a fost sesizat cu privire la faptul ca in depozitul unui supermarket din orasul Slobozia a fost descoperita, intr-un sac de cartofi, o grenada defensiva din.

Doar in Romania: O femeie a nascut in toaleta unui magazin din Galati

O femeie in varsta de 30 de ani a nascut, vineri, un baietel de trei kilograme, perfect sanatos, in toaleta unui magazin din centrul municipiului Galati, in prezent atat mama, cat si bebelusul fiind dusi.

Primarul unei comune din Arges vizat intr-un dosar de evaziune in domeniile IT si constructii, retinut

Primarul comunei argesene Bradu, Florin Fratica, vizat in dosarul de evaziune si spalare de bani cu un prejudiciu de 30 milioane de euro, in care duminica au fost facute perchezitii la persoane si firme din domeniile IT si constructii, printre care Erbasu, UTI si Strabag, a fost retinut, relateaza Mediafax.

Statul Islamic revendica decapitarea unui ofiter de politie si a unui soldat din Irak

Gruparea Stat Islamic SI) a revendicat, duminica, decapitarea unui ofiter de politie si a unui soldat din Irak, informeaza AFP. Uciderile au fost revendicate pe un site de Internet si un cont de Twitter.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )