Libnet.ro
UNICEF

10:45

Primarul si viceprimarul din Harlau, seful Ocolului Silvic si soferul sau - in arest la domiciliu

România Liberă România Liberă,
Primarul si viceprimarul din Harlau, seful Ocolului Silvic si soferul sau - in arest la domiciliu

Primarul orasului Harlau, Constantin Cernescu, viceprimarul Florin Tapusa, seful Ocolului Silvic Harlau, Ioan Amariei, si soferul acestuia, Mihai Vatavu, retinuti de DNA Iasi pentru mai multe fapte de coruptie, au fost plasati in arest la domiciliu. continuă pe România Liberă

Primarul, viceprimarul si seful Ocolului Silvic ai orasului Harlau au fost retinuti de DNA: mita in usi pentru contracte

Procurorii DNA Iasi au dispus in cursul noptii de joi spre vineri retinerea pentru 24 de ore a primarului si viceprimarului orasului Harlau, precum si a sefului Ocolului Silvic din localitate.

UPDATE: Primarul si viceprimarul localitatii Harlau, retinuti pentru trafic de lemne

Primarul orasului Harlau, Constantin Cernescu, viceprimarul localitatii, Florin Tapusa, seful Ocolului Silvic din Harlau, Ioan Amariei, si soferul personal al acestuia, Mihai Vatafu, au fost retinuti, pentru 24 de ore, de procurorii Directiei Nationale Anticorupte, intr-un dosar de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual si instigare la fals intelectual.

DNA: Primarul si viceprimarul din orasul Harlau, retinuti pentru 24 de ore

Primarul orasului Harlau, Constantin Cernescu, si viceprimarul localitatii Florin Tapusa au fost retinuti de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Iasi, pentru 24 de ore, sub acuzatia de luare de mita,.

Primarul si viceprimarul din orasul iesean Harlau, retinuti pentru 24 de ore

Primarul orasului Harlau, Constantin Cernescu, si viceprimarul localitatii Florin and Tapusa au fost retinuti de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Iasi, pentru 24 de ore, sub acuzatia de luare de mita, abuz in serviciu, fals intelectual si instigare la fals intelectual, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )