Libnet.ro
UNICEF

06:15

NOI IMAGINI cutremuratoare de la atacul din Nisa: MOMENTUL in care TIR-ul intra in multime (VIDEO)

B1 B1,
NOI IMAGINI cutremuratoare de la atacul din Nisa: MOMENTUL in care TIR-ul intra in multime (VIDEO)

La trei zile de la atacul de la Nisa, in care si-au pierdut viata 84 de persoane iar alte cateva sute au fost ranite, pe internet au aparut noi imagini realizate de o persoana aflata in multimea . continuă pe B1

VIDEO Noi imagini cutremuratoare de la atacul din Nisa arata camionul intrand in multime

La peste o zi de la masacrul din Nisa, in care si-au pierdut viata 84 de persoane iar 200 au fost ranite, pe internet au aparut noi imagini realizate de o persoana aflata in multimea adunata sa admire focurile de artificii lansate cu ocazia Zilei Nationale a Frantei.

Noi amanunte despre ATENTATUL DIN NISA: Camionul care a ucis zeci de oameni era incarcat cu arme si grenade

Noi amanunte ies la iveala in cazul atentatului terrorist din Nisa, de Ziua Nationala a Frantei Detalii AICI). Potrivit media internationale, soferul camionului care a lovit multimea in plin la Nisa.

Alti doi romani ar fi dati disparuti dupa atacul din Nisa (VIDEO)

Alti doi cetateni romani ar fi dati disparuti dupa atacul produs in Nisa, de Ziua Nationala a Frantei, informeaza B1 TV. Alexandru Goldan, nascut in 10 noiembrie 1989, si prietena sa,.

Noi dezvaluiri despre teroristul din Nisa. Ce secrete murdare au iesit la iveala

Au aparut noi dezvaluiri despre Mohamed Lahouaiej Bouhlel, tanarul de 31 de ani care a ucis 84 de oameni in Nisa, chiar de Ziua Nationala a Frantei.

Revista presei: Legatura Romaniei cu puciul din Turcia; romanii disparuti in atacul din Nisa; spagile pentru permisul auto

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Osman Koray Ertas, a facut declaratii despre puciul din Turcia,doi romani sunt de negasit dupa atacul terorist care a avut loc in Nisa, Franta, care sunt mitele date pentru promovarea examenului auto acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) [].

Prima reactie a Ambasadei Romaniei la Paris: Nu au fost primite solicitari de asistenta consulara din partea cetatenilor romani, dupa atacul din Nisa

Ambasada Romaniei la Paris a recatoionat la cateva ore de la atacul terrorist din Nisa, soldat cu zeci de victim Detalii AICI) in jurul orei 4 dimineata, pe contul de Facebook al Ambasadei a fost.

Fragmente din trupurile unor copii erau raspandite pe drum Noi marturii cutremuratoare dupa tragedia din Nisa (VIDEO)

Martori ai atacului din Nisa continua sa descrie scenele cutremuratoare la care au asistat, informeaza Nice Matin. Am traversat drumul si, in acelasi timp, m-am intors si am vazut un camion.

Marturia unui roman din Nisa: A fost un infern. Am zis: s-a terminat, suntem impuscati

Un tanar roman de 24 de ani, Adrian Iliuta, a reusit sa scape in urma atentatului terorist din Nisa, in care si-au pierdut viata 80 de persoane, iar alte 150 au fost ranite, dintre care 42.

Declaratia cutremuratoare a unuia dintre cei doi eroi care au incercat sa-l opreasca pe atacatorul din Nisa. Celalalt barbat nu a fost identificat (VIDEO)

Franta a fost din nou sub asediu chiar de Ziua Nationala, cand un atacator a luat cu asalt zona Promenada de Anglais din Nisa, 84 de oameni pierzandu-si viata. in timpul masacrului,.

Imagini cutremuratoare din Turcia: Un militar care lupta in favoarea loviturii de stat, salvat de un politist turc (VIDEO)

Imagini cutremuratoare din Turcia. Tentativa de lovitura de stat data vineri seara de militari a dus la uciderea a aproximativ 200 de oameni si la ranirea a peste o mie. CNN a difuzat imagini terifiante cu moment.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )