Libnet.ro
UNICEF

18:30

Primele imagini de la nunta cu 350 de invitati din Bihor, unde mireasa s-a infectat cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Primele imagini de la nunta cu 350 de invitati din Bihor, unde mireasa s-a infectat cu COVID-19

Antena 3 a obtinut in exclusivitate primele imagini de la nunta faraonica de la Oradea, acolo unde au participat peste 350 de oameni, printre care politisti si procurori. continuă pe Antena3

De la bal, la spital: Mireasa de la nunta cu 350 de invitati oprita de Politie are COVID-19. Toti invitatii intra in carantina

Toate cele peste 350 de persoane care au participat la nunta fiului fostului sef al Politiei Bihor, Eugen Boc, vor intra obligatoriu in carantina dupa ce proaspata nora a ex-politistului a fost confirmata cu Covid-19.

Perchezitii de amploare dupa nunta cu 350 de persoane din Bihor. Autoritatile au cautat fotografii si inregistrari ce ar putea avea legatura cu evenimentul (VIDEO)

Au fost perchezitii de amploare la vila fostului sef adjunct al Politiei Bihor, Eugen Boc, in locuinta cuscrilor sai, la cea a proaspetilor insuratei, dar si la sala Opera Events din Oradea. Autoritatile au.

Judetele din Romania unde masca e obligatorie peste tot. Cu ce o poti inlocui

Romania este martora unei involutii incredibile. Lunile trec, iar situatia in loc se se amelioreze, o ia la goana. inca judet din tara impune purtarea mastii chiar si pe strada. in ce loc protectia a devenit in sfarsit aliatul numarul 1 al cetatenilor? Judetul din Romania unde masca de protectie e obligatorie peste tot Situatia .

FOTO Primele imagini cu vestiarele Stadionului Steaua - Cum arata arena in prezent

Lucrarile la Stadionul Steaua au intrat in faza finala, arena fiind tot mai aproape de a fi inaugurata. Aici, in vara anului viitor se vor pregati echipele care vor evolua pe Arena Nationala in meciuri oficiale de la Euro 2020 competitie unde Romania a ratat calificarea).

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )