Libnet.ro
UNICEF

20:30

Primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest

Jurnalistii Antenei 3 au reusit sa surprinda primele imagini cu Sebastian Ghita dupa eliberarea din arest,in timp ce iesea din sectia de politie unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe. continuă pe Antena3

PRIMELE IMAGINI CU SEBASTIAN GHITA iN SERBIA: in drum spre sectia de politie a incercat sa se fereasca de jurnalisti imbracat in negru, cu sapca si ochelari de soare(FOTO)

Fostul deputat Sebastian Ghita s-a prezentat joi la o sectie de politie din Belgrad, pentru a da cu subsemnatul in cadrul procedurilor de control judiciar. Ghita a incercat sa se fereasca de.

Ion Dron, despre eliberarea din arest a lui Nistor Grozavu: Este o lovitura grava de imagine data unei autoritati de stat

Eliberarea din arest a unui functionar banuit de coruptie pentru a fi instalat primar interimar este o lovitura grava de imagine data unei autoritati de stat. Asa a comentat presedintele Centrului de Initiative si Monitorizare a Autoritatilor Publice, Ion Dron, eliberarea din arest la domiciliu a viceprimarului Nistor Grozavu si trecerea acestui sub control judiciar.

Dosarele lui Sebastian Ghita: instantele din Romania au facut trei cereri de audiere prin videoconferinta pentru ex-deputatul fugit in Serbia

Instantele din Romania au facut cereri pentru audierea prin videoconferinta a lui Sebastian Ghita in trei dosare diferite, anunta Ministerul Justitiei intr-un comunicat. Reamintim ca Ghita se afla in Belgrad, sub control judiciar, dupa ce o instanta sarba a decis eliberarea sa din arest dupa plata unei cautiuni de 200. 000 de euro.

FOTO. Sebastian Ghita locuieste, in Belgrad, intr-un cartier rezidential

Au aparut primele imagini cu casa din Serbia a fostului deputat fugar Sebastian Ghita. Jurnalistii Antena 3 sustin ca mogulul IT locuieste intr-un imobil achizitionat intr-un cartier din Belgrad.

Ce face Sebastian Ghita in Serbia. Imagini exclusive

Imagini in exclusivitate din fata casei lui Sebastian Ghita din Serbia. Omul de afaceri are interdictia de a parasi tara si locuieste intr-un imobil achizitionat in Belgrad. Antena 3 a.

Fostul deputat Sebastian Ghita s-a prezentat la un sediu de Politie din Belgrad

Fostul parlamentar Sebastian Ghita s-a prezentat la Politie in Belgrad. Acesta a incercat sa se fereasca de jurnalisti. Omul de afaceri a fost eliberat saptamana trecuta din arest din Serbia insa, potrivit Ministerului Justitiei, ar urma sa fie audiat de instantele din Romania, prin videoconferinta, pe 6 si 8 iunie, in trei procese penale.

Ministerul Justitiei: Sebastian Ghita ar urma sa fie audiat prin videoconferinta in 6 si 8 iunie

Omul de afaceri Sebastian Ghita, eliberat saptamana trecuta din arest din Serbia, ar urma sa fie audiat de instantele din Romania, prin videoconferinta, in 6 si 8 iunie, in trei procese penale.

Sorin Grindeanu, reactie la fuga lui Sebastian Ghita: Vorbim de o neindeplinire a atributiilor de serviciu!

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, dupa vizita de lucru la Ministerul Afacerilor Interne, ca in cazul fugii din tara a lui Sebastian Ghita a fost vorba de o neindeplinire a.

Grindeanu, despre fuga lui Sebastian Ghita: E clar ca a fost o neindeplinire a atributiilor de serviciu, o disfunctionalitate

Remierul Sorin Grindeanu a declarat marti, dupa vizita de lucru la Ministerul Afacerilor Interne, ca in cazul fugii din tara a lui Sebastian Ghita a fost vorba de o neindeplinire a atributiilor de serviciu si considera ca Politia de Frontiera trebuie sa-si regleze aceasta disfunctionalitate, dar ca probabil au fost mai multe institutii care ar fi putut evita fuga din Romania a omului de afaceri.

Sorin Grindeanu, despre fuga lui Sebastian Ghita: E clar ca a fost o neindeplinire a atributiilor de serviciu, o disfunctionalitate

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, dupa vizita de lucru la Ministerul Afacerilor Interne, ca in cazul fugii din tara a lui Sebastian Ghita a fost vorba de o neindeplinire a atributiilor de serviciu si considera ca Politia de Frontiera trebuie sa-si regleze aceasta disfunctionalitate, dar ca probabil au fost mai multe institutii care ar fi putut evita fuga din Romania a omului de afaceri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )