Libnet.ro
UNICEF

08:00

Primele operatii estetice, din Primul Razboi Mondial, erau infricosatoare si salvatoare

Playtech Playtech,
Primele operatii estetice, din Primul Razboi Mondial, erau infricosatoare si salvatoare

La originile sale, chirurgia plastica era motivata de necesitate, nu de vanitate. Doar ca pe atunci, operatiile estetice se faceau de catre doctorii cu mai mult tupeu, pe pacientii mai. continuă pe Playtech

Disputa de Centenar: doua localitati se cearta pe Mausoleul de la Mateias. Aici sunt ingropati mii de soldati cazuti in Primul Razboi Mondial

Ridicat in memoria eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial, Mausoleul de la Mateias, unde se afla osemintele a peste 2. 300 militari romani, ca si terenul pe care se afla acesta, au devenit motiv de disputa intre un oras si o comuna din Arges.

Alerta cu bomba in Londra! A fost gasit un proiectil neexplodat din al Doilea Razboi Mondial

Politistii au blocat o portiune semnificativa din lacul Serpentine din Londra, din cauza faptului ca a fost descoperita o bomba neexplodata din al Doilea Razboi Mondial. De asemenea, din cauza obiectului.

Le Figaro comenteaza supararea Serbiei: Umilita pe nedrept la centenarul Primul Razboi Mondial

Invitat la Paris pentru sarbatorirea implinirii a 100 de ani de la armistitiul care a pus capat Primului Razboi Mondial, presedintele sarb Aleksandr Vucici a fost plasat la tribuna secundara. O greseala inadmisibila, comenteaza cotidianul francez Le Figaro, amintind de pierderile suferite de Serbia in aceasta conflagratie, dar si de relatiile diplomatice, economice si militare stranse intretinute cu Franta.

Afacerile DIGI dupa primele noua luni din 2018: Veniturile au crescut cu 9,9% pna la 752 milioane de euro

Digi Communications, compania mama a RCSRDS, a inregistrat in primele noua luni din acest an venituri consolidate de 752 milioane de euro, in crestere cu 9,9% fata de aceeasi perioada din 2017, conform datelor publicate miercuri de grup. in Romania, grupul a raportat o crestere cu 8,7% a numarului de abonamente de cablu TV 3,2 milioane abonamente, la 30 septembrie 2018) si o crestere cu 10,5% a numarului de abonamente de internet fix 2,5 milioane abonamente). Pe segmentul telefoniei mobile, RCS RDS a fost liderul portabilitatii cu circa 31% din total piata, reprezentand aproape 185. 000 de numere portate in reteaua Digi Mobil.

Consiliul Concurentei: In primele noua luni din 2018, pretul benzinei a crescut cu 11,5%! Media UE a fost de 8,5%

Romanii sunt printre cei mai afectati europeni de cresterea pretului la carburanti. Doar in Germania s-a scumpit benzina mai mult ca in Romania in primele noua luni ale acestui an, reiese din raportul de activitate al Consiliului Concurentei. Care sunt.

Vascar anunta o crestere de 18% a cifrei de afaceri in primele 9 luni din 2018

Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, anunta o crestere de 18% a cifrei de afaceri in primele 9 luni din 2018 fata de perioada similara a anului trecut, in contextul diversificarii portofoliului si extinderii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )