Libnet.ro
UNICEF

20:15

PRIMELE REZULTATE in ancheta de la Caracal. Alexandra a fost in masina acestui monstru! Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipita gura

Antena3 Antena3,
PRIMELE REZULTATE in ancheta de la Caracal. Alexandra a fost in masina acestui monstru! Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipita gura

AVEM PRIMELE REZULTATE in ancheta de la Caracal. Se confirma prezenta Alexandrei Macesanu in masina barbatului suspectat de crima. S-au gasit fire de par in masina, a declarat unchiul Alexandrei,. continuă pe Antena3

Cumpanasu: Primele rezultate ADN confirma ca Alexandra a fost in masina lui Dinca

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, spune ca primele rezultate ale probelor ADN confirma faptul ca fata de 15 ani a fost in masina lui Gheorghe Dinca. Acesta a declarat ca este vorba de fire de par si de scotch- ul cu care i-a fost lipita gura, transmite Mediafax.

PRIMELE REZULTATE in ancheta de la Caracal. Alexandra a fost in masina acestui monstru!

Se confirma prezenta Alexandrei in masina barbatului suspectat de crima. Vom reveni cu detalii.

Unchiul Alexandrei: Practic, se confirma ca a fost in masina acestui monstru

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata disparuta de la Caracal, a declarat in direct la un post de televiziune ca exista rezultatul probelor ADN care arata ca fata fost in masina lui Gheorghe Dinca.

Greseala STS, in cazul uneia dintre fetele ucise la Caracal. Alexandra Macesanu a sunat din casa agresorului

Greseala STS, in cazul Alexandrei Maceseanu, una dintre fetele disparute si ucise la Caracal. Tanara a sunat din casa agresorului. Informatiile sunt halucinante. Greseala STS, in cazul uneia dintre fetele ucise la Caracal Alexandra Macesanu si Mihaela Luiza Melencu, doua tinere din Olt, au disparut la trei luni distanta, in conditii trase la indigo. Ambele .

Cazul Caracal - Alexandra si Luiza, pe pagina Politiei care anunta copiii disparuti

Alexandra Macesanu 15 ani) si Luiza Melencu 18 ani) apar pe pagina Politiei in care sunt anuntati copiii disparuti, semnaleaza Mediafax. Alexandra este fata care a sunat joi de 3 ori la 112 sa anunte ca a fost rapita si violata, dar Politia nu a reusit sa ajunga la locatia din Caracal decat dupa 19 ore de la apel.

VIDEO Barbatul de la Caracal suspectat ca a ucis-o pe Alexandra a fost dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare

Gheorghe Dinca, barbatul de 66 ani despre care se crede ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, fata de 15 ani rapita la Caracal, a fost dus, sambata dupa-amiaza, la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Barbatul de la Caracal suspectat ca a ucis-o pe Alexandra a fost retinut pentru 24 de ore, dar nu pentru omor

Gheorghe Dinca, barbatul de 66 ani despre care se crede ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu, fata de 15 ani rapita la Caracal, a fost retinut.

Dezastrul scandalos al anchetei fetelor rapite in Caracal. Alexandra a sunat in van la 112, politistii au mers pe alta pista si au pierdut timp adormind cainii

Oficialii Politiei Romane si cei ai Serviciului de Telecomunicatii Speciale se acuza reciproc pentru timpul vital pierdut pentru gasirea Alexandrei, fata disparuta in Caracal, dupa ce-a fost rapita de un individ de 65 de ani. Telefonul pe care adolescenta l-a dat la 112 a ajutat doar la gasirea criminalului, nu si la recuperarea ei inca in viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )