Libnet.ro
UNICEF

20:30

Primul caz de coronavirus in Ucraina. Un barbat care a venit din Italia prin Romania

Adevărul Adevărul,
Primul caz de coronavirus in Ucraina. Un barbat care a venit din Italia prin Romania

Ucraina a confirmat primul caz de coronavirus. Ministrul ucrainean al Sanatatii, Ihor Kuzin, a anuntat ca este vorba despre un barbat care a fost spitalizat in Cernauti, dupa ce a venit din Italia si a trecut prin Romania. continuă pe Adevărul

Primul caz de coronavirus in Ucraina. Pacientul infectat s-a intors din Italia si a aterizat pe un aeroport din Romania

Autoritatile din Suceava au intrat in alerta, dupa ce un cetatean din Ucraina, care ar fi tranzitat judetul, a fost diagnosticat cu coronavirus. Este primul caz de imbolnavire inregistrat pe teritoriul Ucrainei.

Ucraina a confirmat primul caz de coronavirus. Barbatul a venit din Italia si a trecut prin Romania

Ucraina a confirmat primul caz de coronavirus.

Primul caz de infectie cu coronavirus din Moscova: Un barbat venit recent din Italia

Un prim caz de infectie cu coronavirus la Moscova a fost confirmat, luni, si se refera la un barbat care a venit din Italia. Potrivit AFP, el devine, astfel, al treilea om testat pozitiv in Rusia, dupa doi.

Adrian Streinu-Cercel a facut anuntul despre coronavirus: Singurele ingrediente care ne scot din belea!

Adrian Streinu-Cercel insista asupra faptului ca cele mai importante masuri de preventie pe care le putem lua este sa ne spalam cu apa si sapun. Anunul a fost facut la Se intampla in Romania, sambata seara.

LIVETEXT Criza coronavirusului: Ucraina raporteaza primul caz de infectare: un barbat care a venit din Italia prin Romania

Noul coronavirus se raspandeste acum mult mai rapid in afara Chinei decat in aceasta tara de origine, aeroporturile din tarile afectate majorand masurile de filtrare a calatorilor, transmite Reuters. Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, spune ca lupta se da pe un teritoriu necunoscut. 35 Ucraina a confirmat primul caz de coronavirus, un barbat care a venit din Italia prin Romania. 34 Numarul de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus se ridica la 90. 914, la nivel mondial. 45 Ministrul britanic al sanatatii: in continuare am putea fi nevoiti sa facem lucruri pe care nu vrem sa le facem09. 27 Papa Francisc, care a anulat mai multe evenimente in ultimele zile din cauza unei raceli, a fost testat negativ pentru coronavirus.

LIVETEXT Criza coronavirusului: Ucraina raporteaza primul caz de infectare: un barbat care a venit din Italia prin Romania Marea Britanie pregateste armata pentru cel mai negru scenariu

Noul coronavirus se raspandeste acum mult mai rapid in afara Chinei decat in aceasta tara de origine, aeroporturile din tarile afectate majorand masurile de filtrare a calatorilor, transmite Reuters. Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, spune ca lupta se da pe un teritoriu necunoscut. 17 Spania anunta primul deces cauzat de infectia cu coronavirus, in Valencia20. 58 Numarul cazurilor in Franta a urcat la 21220. 55 Iran elibereaza temporar 54. 000 de detinuti testati negativ la Covid-1920. 45 Argentina a confirmat primul sau caz de coronavirus20. 36 Italia anunta ca numarul deceselor a ajuns la 79, iar cel al infectarilor a depasit 2. 35 Reuniunea din aprilie a FMI si a Bancii Mondiale, care atrage de obicei zeci de mii de oameni la Washington, va avea loc in acest an in format virtual, din cauza coronavirusului AFP)20. 20 in SUA, autoritatile anunta ca numarul cazurilor de coronavirus a ajuns la 108 - marti inregistrandu-se 17 noi cazuri, precum si 4 noi decese.

Coronavirus: Un prim caz confirmat la Moscova

Autoritatile ruse au confirmat luni un prim caz de coronavirus la Moscova, un barbat care a venit din Italia, scrie AFP.

Ucraineanul confirmat cu coronavirus a aterizat pe aeroportul din Suceava

Ucraineanul confirmat cu coronavirus a venit din Italia si a trecut prin Romania pe 26 februarie, potrivit unor surse.

Coronavirus: Zonele rosii care-i trimit pe romanii care se intorc in tara direct in carantina

Autoritatile de la Bucuresti au pus pe lista, luni, zonele care atrag direct carantina institutionalizata pentru romanii care se intorc in tara.

Romanii care vin din regiunea italiana Emilia-Romagna, Coreea de Sud sau Iran vor fi izolati la domiciliu

Toti romanii care ajung in tara din regiunile Lombardia, Veneto, Emilia-Romagna din Italia, din orase din China, Coreea de Sud si Iran vor intra in izolare la domiciliu pentru o perioada de 14 zile, s-a decis in urma sedintei Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )