Libnet.ro
UNICEF

05:05

Primul centru de zi pentru copiii rromi din judetul Arges, deschis in prezenta Ambasadorului Olandei

Adevărul Adevărul,
Primul centru de zi pentru copiii rromi din judetul Arges, deschis in prezenta Ambasadorului Olandei

Luni, 29 iulie, Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Excelenta Sa domnul Matthijs van Bonzel, a efectuat o vizita in Arges, cu prilejul deschiderii in judetul nostru a primului centru de zi dedicat copiilor romi, la Scoala C515;rstieni din comuna Calinesti. continuă pe Adevărul

Snowden ar putea ajunge intr-un centru pentru refugiati din afara Moscovei

Fostul consultant CIA, Edward Snowden, ar putea fi transferat de pe aeroportul moscovit Seremetievo, unde se afla de pe data de 23 iunie, la un centru pentru refugiati din afara capitalei ruse, odata ce va primi.

Varga: Mafia lemnului din judetul Cluj a fost la ea acasa.

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, afirma ca mafia lemnului din judetul Cluj a fost la ea acasa, informeaza Mediafax. Mafia a fost intretinuta inclusiv de factori politici, dupa ce in urma unor controale s-a constatat ca in judet au disparut circa 1. 000 de hectare de padure, a mai spus Varga. Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca in urma unui control facut in .

Bechtel, FCC si Ansaldo, castigatorii licitatiei pentru constructia metroului din Ryad

Trei consortii conduse de Bechtel, FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din capitala Arabiei Suadite, Ryad, un proiect in valoare de 22 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Trei consortii conduse de Bechtel, BTP-FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din Ryad

Trei consortii conduse de Bechtel, BTP-FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din Ryad, un proiect in valoare de 22 de miliarde de dolari, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in noaptea de duminica spre luni in capitala saudita, scrie AFP.

Excluderea din PDL Arges a 21 de primari, invalidata

Andreea Paul, prim-vicepresedintele PDL, a anuntat ca BPN al partidului a luat act, astazi, de decizia Comisiei de etica a partidului de a invalida hotararea Organizatiei Judetene Arges privind excluderea celor 22 de primari PDL din partid, potrivit surselor de presa.

Excluderea din PDL Arges a 21 de primari ar putea fi invalidata

Comisia Nationala de Integritate, Statut si Litigii CNISL) a PDL va propune BPN al partidului invalidarea sedintei Consiliului de Coordonare Judetean CCJ) al Organizatiei PDL Arges de saptamana trecuta, prin care s-a decis excluderea din partid a 21 de primari democrat-liberali, au declarat surse citate de Agerpres.

CNADNR: Circulatia rutiera pe DN 7 se inchide pe un sector din judetul Arad

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca, pentru 24 de ore, se inchide circulatia rutiera pe DN 7, in judetul Arad, pentru executia lucrarilor de modernizare a pasajului de cale ferata situat la km 546+565.

Traian Basescu face o baie de multime la sarbatoarea Sus pe muntele din Jina din judetul Sibiu

Presedintele Traian Basescu participa, duminica, alaturi de sotia sa, Maria, la Festivalul Sus pe muntele din Jina din judetul Sibiu. Seful statului a fost intampinat la sosire cu branza, paine si sare de.

Traian Basescu participa la sarbatoarea Sus pe muntele din Jina din judetul Sibiu

Presedintele Traian Basescu participa, duminica, alaturi de sotia sa, Maria, la Festivalul Sus pe muntele din Jina din judetul Sibiu. Seful statului a fost intampinat la sosire cu branza, paine si sare de.

Traian Basescu a participat la sarbatoarea Sus pe muntele din Jina din judetul Sibiu

Presedintele Traian Basescu a participat, duminica, alaturi de sotia sa, Maria, la Festivalul Sus pe muntele din Jina din judetul Sibiu. Seful statului a fost intampinat la sosire cu branza, paine si sare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )