Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul om din PSD dat afara dupa motiunea de cenzura. Soc total in politica

Playtech Playtech,
Primul om din PSD dat afara dupa motiunea de cenzura. Soc total in politica

Prima motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, intitulata Guvernul PNL de la pandemie la pande-mita generalizata, a fost citita pentru prima data in Parlament in urma cu sase luni. Votul a fost luni, iar in urma lui un om din PSD a fost dat afara. Esec la motiunea de cenzura din cauza absenteismului. Primul . continuă pe Playtech

Ce se intampla acum in PSD, dupa esecul motiunii de cenzura. Cine este dat afara din partid

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla acum in PSD. Mai multi membri din partid vor fi dati afara! Cine este dat afara din PSD dupa anularea motiunii de cenzura Cum motiunea de cenzura a fost anulata din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenti doar 226 de senatori si deputati, Marcel .

Orban: Daca PSD nu ar fi vrut sa treaca motiunea de cenzura, nu ar fi trebuit sa ne aparam cu atata energie Strategia liberalilor la votul de luni

Parlamentarii PNL nu vor gira motiunea de cenzura depusa de PSD si nu vor intra in sala la vot, afirma Ludovic Orban, cu o zi inaintea votului. Eu, din ce am simtit, cei de la PSD vor sa treaca aceasta motiune. Daca nu ar fi vrut sa treaca aceasta motiune, nu ar fi trebuit sa ne aparam cu atata energie, a afirmat premierul. Motiunea de cenzura: Negocieri intense pe ultima suta de metri Calcule de moment din tabara PSD.

Patru oameni exclusi din PSD. Marcel Ciolacu a socat: ce se intampla cu Carmen Dan

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu nu a iertat pe nimeni. Acesta taie in carne vie, facand mai multe acuzatii. Ce se intampla acum cu Carmen Dan. Patru oameni au fost exclusi din PSD Consiliului Politic National al PSD, convocat marti, dupa esecul lamentabil al motiunii de cenzura initiate de PSD impotriva Guvernului Orban, .

Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie sa explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca motiunea sa fie discutata si votata in Parlament. Nu s-a dorit trecerea motiunii (VIDEO)

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a recunoscut, luni seara, in direct pe B1 TV, ca ziua de luni a fost una rusinoasa si sustine ca Marcel Ciolacu, presedintele PSD, trebuie sa explice.

Prima excludere din PSD pentru tradarea partidului la votul motiunii

Biroul Permanent al Organizatiei Muncipale a PSD Caracal a decis, luni seara, excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan. Principalul motiv este absenta acestuia din Parlament, la votarea motiunii de cenzura, insa nu este singura acuzatie care i se aduce deputatului.

PSD primeste lovitura dupa lovitura. Starea critica dinainte de alegeri: Gabriela Firea, in mare pericol

PSD primeste lovitura dupa lovitura. Partidul se afla in stare critica inainte de alegeri, iar Gabriela Firea se afla in mare pericol. Liberalii conduc in topul preferintelor alegatorilor. PSD primeste o lovitura dura. Stare critica inainte de alegeri: Gabriela Firea, in pericol PSD nu sta bine deloc in sondaje. Potrivit ultimului sondaj IMAS, comandat de .

Senatoarea exclusa din PSD pentru ca a absentat la motiune, primita cu bratele deschise de PNL

Senatoarea Roxana Paturca, exclusa din PSD pentru ca a lipsit din Parlament in ziua motiunii, a fost primita in PNL, la doar o zi dupa decizia luata in sedinta Consiliului Politic National al PSD, potrivit Realitatea TV.

Simonis: Conducerea PSD a decis sa nu se mai dezbata motiunea de cenzura in Parlament inainte de o hotarare a CCR

Consiliul Politic National al PSD a decis, marti, sa nu se mai dezbata motiunea de cenzura in Parlament inainte de o decizie a Curtii Constitutionale, a anuntat liderul deputatilor social-democrati, Alfred Simonis.

Surse: Cad capete in PSD dupa esecul de la motiune. Catalin Radulescu, exclus din PSD

Cad capete in PSD in urma esecului de la motiunea de cenzura. Surse Antena 3 spun ca patru dintre parlamentarii care au lipsit de la sedinta parlamentului au fost exclusi in cadrul sedintei extrem de tensionate la care participa acum toti liderii partidului.

PSD Caracal l-a dat afara pe deputatul Dan Ciocan, pentru ipocrizie si lipsa de caracter

Dan Ciocan a fost exclus luni seara din partid, la doar cateva ore dupa ce a absentat de la sedinta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )