Libnet.ro
UNICEF

16:30

Senatoarea exclusa din PSD pentru ca a absentat la motiune, primita cu bratele deschise de PNL

Antena3 Antena3,
Senatoarea exclusa din PSD pentru ca a absentat la motiune, primita cu bratele deschise de PNL

Senatoarea Roxana Paturca, exclusa din PSD pentru ca a lipsit din Parlament in ziua motiunii, a fost primita in PNL, la doar o zi dupa decizia luata in sedinta Consiliului Politic National al PSD, potrivit Realitatea TV. continuă pe Antena3

Prima excludere din PSD pentru tradarea partidului la votul motiunii

Biroul Permanent al Organizatiei Muncipale a PSD Caracal a decis, luni seara, excluderea din partid a deputatului Dan Ciocan. Principalul motiv este absenta acestuia din Parlament, la votarea motiunii de cenzura, insa nu este singura acuzatie care i se aduce deputatului.

Primul om din PSD dat afara dupa motiunea de cenzura. Soc total in politica

Prima motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, intitulata Guvernul PNL de la pandemie la pande-mita generalizata, a fost citita pentru prima data in Parlament in urma cu sase luni. Votul a fost luni, iar in urma lui un om din PSD a fost dat afara. Esec la motiunea de cenzura din cauza absenteismului. Primul .

Patru oameni exclusi din PSD. Marcel Ciolacu a socat: ce se intampla cu Carmen Dan

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu nu a iertat pe nimeni. Acesta taie in carne vie, facand mai multe acuzatii. Ce se intampla acum cu Carmen Dan. Patru oameni au fost exclusi din PSD Consiliului Politic National al PSD, convocat marti, dupa esecul lamentabil al motiunii de cenzura initiate de PSD impotriva Guvernului Orban, .

Absentii nemotivat de la motiune, exclusi din PSD

Patru din cei cinci parlamentari care au absentat luni de la dezbaterea si votul motiunii de cenzura au fost exclusi din partid, decizie luata astazi la sedinta Consiliului Politic National al PSD, au confirmat pentru G4Media. ro surse din partid.

Catalin Radulescu Mitraliera si inca trei colegi au fost exclusi din PSD

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a celor patru parlamentari care au absentat luni din Pa.

Cat de important e cvorumul la sedinta de azi: tertipul folosit de PSD pentru a ingropa propria motiune de cenzura

In cazul in care PSD nu va reusi sa stranga cvorum 233 de parlamentari prezenti) la sedinta de azi, motiunea ar trebui sa fie, teoretic, reprogramata. insa PSD a depus motiunea de cenzura in sesiune extraordinara, care se termina exact azi. De maine incepe sesiunea ordinara. Potrivit legii, o motiune trebuie votata in sesiunea in care a fost depusa, altfel e neconstitutionala. Or, PSD nu mai poate reprograma votul tot in sesiunea extraordinara.

Ciolacu vrea excluderea din PSD a celor trei colegi imbolnaviti inaintea votului la motiune: Nu e niciunul bolnav

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca va propune Consiliului Politic National al partidului excluderea celor trei parlamentari social-democrati care nu au venit la Parlament pentru votarea motiunii de cenzura si care au invocat probleme legate de coronavirus. Ciolacu a spus ca niciunul din cei trei imbolnaviti nu este bolnav.

Surse: Cad capete in PSD dupa esecul de la motiune. Catalin Radulescu, exclus din PSD

Cad capete in PSD in urma esecului de la motiunea de cenzura. Surse Antena 3 spun ca patru dintre parlamentarii care au lipsit de la sedinta parlamentului au fost exclusi in cadrul sedintei extrem de tensionate la care participa acum toti liderii partidului.

Catalin Radulescu si alti trei parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce au lipsit de la sedinta pe motiune din Parlament. Situatia lui Carmen Dan va fi analizata

Conducerea PSD a decis, intr-o sedinta convocata marti de presedintele Marcel Ciolacu, excluderea din partid a deputatilor Catalin Radulescu, Adrian Todor, precum si a senatoarei Roxana Paturca. Situatia.

Alegeri locale 2020. Ce s-a facut si ce restante sunt la sectorul 1? Primarul Daniel Tudorache, candidat PSD pentru un nou mandat, la interviurile HotNews.ro LIVE, miercuri, de la ora 11.00

Daniel Tudorache este din 2016 primarul Sectorului 1, iar la alegerile de pe 27 septembrie candideaza pentru un nou mandat sub semnul PSD. Pe ce a cheltuit primarul Daniel Tudorache peste 6 miliarde de lei, bugetul Sectorului 1 in ultimii 4 ani? Cat a realizat din ce a promis in campania electorala din 2016? Cat de necesare si corecte au fost achizitiile facute in vremea pandemiei? Cu ce proiecte vine in fata bucurestenilor pentru un nou mandat? Sunt cateva dintre intrebarile la care Daniel Tudorache va raspunde in cadrul interviului HotNews. ro LIVE, miercuri, de la ora 11. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )