Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primul metrou din lume care va functiona pe baza de energie solara

Playtech Playtech,
Primul metrou din lume care va functiona pe baza de energie solara

Un sistem de transport subteran pare un loc in care nu te-ai astepta sa gasesti energie solara. Totusi, cei din Santiago, Chile au hotarat sa foloseasca intocmai aceasta metoda de alimentare pentru sistemul de metrou care masoara mai mult de 100 de kilometri. Metroul din Santiago va fi primul din lume care va obtine cea []. continuă pe Playtech

Cea mai urata culoare din lume are un rol foarte important

Cea mai urata culoare s-ar putea dovedi extrem de utila in viitor. in cazul in care nu va amintiti, Australia a devenit in anul 2012 prima tara din lume care a luat o masura anti-fumat extrem de dura: introducerea pachetelor simple, de aceeasi culoare. Ulterior, numeroase alta tari, printre care se numara Franta, Marea Britanie, [].

O statie de metrou din Italia poarta numele unui roman

O statie de metrou din orasul italian Napoli poarta numele unui roman: Petru Barladeanu, ucis in 2009, de un glont ratacit al mafiei, informeaza stiritvr. ro. Petru a cazut rapus.

Sfatul celui mai frumos barbat din lume pentru Mihai Morar

Valeriu Gutu, cel mai frumos barbat din lume, a fost invitat in emisiunea Rai da' bunI de la Antena Stars, unde le-a lasat masca pe toate fetele! Acesta a dat lectii de exercitii fizice care.

Elvetia: Cel mai lung tunel feroviar din lume

Constructia tunelului a durat 17 ani si a costat 11 miliarde euro, devenind cel mai lung tunel feroviar din lume si cel mai scump. Tunelul feroviar Seikan din Japonia, care leaga cele doua mari insule Honshu si Hokkaido, are 53,9 km, iar faimosul tunel sub Marea Manecii are 50,5 km.

130 de ani de la nasterea lui Henri Coanda, inventatorul primului avion cu reactie din lume

Inginerul Henri Coanda, inventatorul primului avion cu reactie din lume, s-a nascut la 7 iunie 1886, la Bucuresti, aminteste Agerpres. ro. A urmat cursurile Liceului Sf. Sava din Bucuresti.

Circula pe sub picioare, dar isi ia curent din Soare: primul metrou pe baza de energie solara

Un sistem de transport subteran pare un loc in care nu te-ai astepta sa gasesti energie solara. Totusi, cei din Santiago, Chile au hotarat sa foloseasca intocmai aceasta metoda de alimentare pentru sistemul de metrou care masoara mai mult de 100 de kilometri.

Cei mai mari producatori de uraniu din lume. Unde se afla Romania?

Uraniul este un metal care se gaseste atat in roci si in sol, cat si in apa, iar in stare naturala este slab radioactiv. Este folosit, printre altele, in industria farmaceutica, cea militara sau in cea energetica. Aceasta din urma foloseste cele mai.

Primul radio din Romania care transmite muzica de film emite din Cluj: viata ta are acum si coloana sonora

In orasul care gazduieste cel mai mare festival de film din Romania, TIFF, emite online singurul post de radio care transmite nonstop doar muzica de film. Pe Radio Classic One Movie poti asculta de la piese celebre din coloanele sonore ale unor filme clasice precum Casablanca pana la melodii din ultimele pelicule de la Hollywood.

Atmosfera de senzatie pentru Romania: Tricolorii sustinuti de suporteri la primul antrenament din Franta (VIDEO)

Nationala Romaniei a ajuns in Franta, unde se pregateste pentru debutul la Campionatul European. Tricolorii au efectuat duminica primul antrenament in satul unde au fost cazati, acestia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )