Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primul radio din Romania care transmite muzica de film emite din Cluj: viata ta are acum si coloana sonora

Adevărul Adevărul,
Primul radio din Romania care transmite muzica de film emite din Cluj: viata ta are acum si coloana sonora

In orasul care gazduieste cel mai mare festival de film din Romania, TIFF, emite online singurul post de radio care transmite nonstop doar muzica de film. Pe Radio Classic One Movie poti asculta de la piese celebre din coloanele sonore ale unor filme clasice precum Casablanca pana la melodii din ultimele pelicule de la Hollywood. continuă pe Adevărul

Imaginile cu un urs din Romania care fac inconjurul lumii

Imaginile filmate in Romania cu un urs brun prins intr-un gard amplasat ilegal intr-o padure fac inconjurul lumii pe pagina de Facebook a celor de la National Geographic. Animalul a fost el.

Dacian Ciolos: Generatia noua din Romania a inceput sa se trezeasca, sa coboare in strada cand e cazul si sa ia initiativa

Prim-ministrul Dacian Ciolos a vorbit despre generatia noua din Romania care, din punctul sau de vedere, a inceput sa se trezeasca in ultimii ani si sa ia initiativa, arata.

SNR, operatorul care transmite posturile publice de radio si televiziune, a inregistrat anul trecut o pierdere de 16 ori mai mare decat in 2014: Peste 6,3 milioane euro

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR/Radiocom), operatorul national care transmite posturile publice de radio si televiziune, a inregistrat anul trecut o pierdere neta de peste 28,2 milioane lei peste 6,3 milioane de euro), de 16 ori mai mare decat in 2014, cand pierderea neta a fost de peste 1,7 milioane lei, arata datele afisate la Ministerul de Finante. Cifra de afaceri a fost de peste 280,6 milioane lei in 2015, in scadere cu 15,3% fata de anul anterior.

Locul din Romania in care nu a votat nimeni

Peste 3. 700 de cetateni si niciun vot. in doua sectii de votare din comuna Mosna, judetul Iasi, pana la ora 17. 00 nu s-a prezentat nicun alegator. Aici ar fi trebuit sa-si exprime optiunea cei pe.

ALEGERI LOCALE 2016. Al V-lea mandat consecutiv pentru primarul comunei cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, social-democratul Gheorghe Damian, a castigat cel de-al V-lea mandat consecutiv, cu 85%, reprezentantii PSD obtinand noua din cele 11 mandate de consilier local.

Ce scriu marile agentii de presa internationale despre alegerile locale din Romania

Alegerile locale din Romania si mai ales rezultatele sondajului exit poll din Bucuresti suscita interesul marilor agentii de presa internationale.

Liga 1 vazuta prin cifre Cum percep strainii intrecerea interna din Romania

Cum percep strainii intrecerea interna din Romania .

ALEGERI LOCALE 2016. Presa internationala: Votul constituie primul test pentru clasa politica din Romania, dupa incendiul de la Colectiv

Alegerile locale care au avut loc, duminica, au ajuns in vizorul agentiilor de presa Reuters, AFP, Belga si AP. Astfel, presa internationala scrie despre victoria Partidului Social-Democrat PSD) si despre victoria Gabrielei Firea la Primaria Capitalei. Totodata, votul este calificat drept primul test pentru clasa politica din tara noastra, dupa incendiul din Colectiv.

Atmosfera de senzatie pentru Romania: Tricolorii sustinuti de suporteri la primul antrenament din Franta (VIDEO)

Nationala Romaniei a ajuns in Franta, unde se pregateste pentru debutul la Campionatul European. Tricolorii au efectuat duminica primul antrenament in satul unde au fost cazati, acestia.

Cinci jucatore din Romania direct pe tabloul principal de la Wimbledon

Premiera pentru jucatoarea Patricia-Maria Tig, jucatoare care a fost acceptata direct pe tabloul principal de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului. Alte patru sportive din tara noastra vor juca direct in primul tur.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )