Libnet.ro
UNICEF

22:30

Primul sanius din aceasta iarna la Ranca. Au fost puse in functiune tunurile de zapada

Adevărul Adevărul,
Primul sanius din aceasta iarna la Ranca. Au fost puse in functiune tunurile de zapada

Cei prezenti in statiunea Ranca, din Muntii Parang, se bucura de zapada care s-a asternut care masoara, deja, cativa centimetri. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu Dacia Duster din aceasta iarna: Anuntul SOC facut de specialisti (VIDEO)

Duster, SUV-ul celor de la Dacia, a fost testat in conditii de iarna grea in Rusia, iar rezultate nu au fost tocmai multumitoare. Comercializata in Rusia sub denumirea de Renault Duster, masina nu i-a.

Schimbare totala in codul rutier: Ce se intampla cu cauciucurile de iarna incepand din aceasta luna

Odata cu venirea sezonului rece, soferii trebuie sa-si echipeze masinile cu anvelope de iarna. Pretul difera insa de dificultatea montarii unui set de cauciucuri de iarna si de modelul ales. Iar cei care nu.

Dupa ce a fost criticat vehement, bradului semet din Piata Sfatului i-au fost puse extensii. Primaria sustine ca va fi cel mai frumos, dar si cel mai original

Dupa ce bradul instalat in Piata Sfatului a fost criticat de catre numerosi brasoveni, tinand cont ca este foarte inalt, dar cam golas, edilii au gasit o solutie, iar coronamentul sau a devenit mai bogat peste noapte.

Trafic restrictionat pe Soseaua Kiseleff, din aceasta noapte, pentru Trofeul Bucuresti. Care sunt rutele ocolitoare

Traficul va fi restrictionat pe Soseaua Kiseleff din Capitala incepand de vineri, ora 22:30 si pana sambata la aceeasi ora din cauza evenimentului sportiv Trofeul Bucuresti, informeaza Brigada.

SOC: A MURIT! Romania, in DOLIU! INIMA lui A iNCETAT sa mai bata din aceasta DIMINEATA (FOTO)

Lumea muzicii din Romania este in doliu! Profesorul Romeo Talmaciu, cel care a creat Trupa Instrumentala Rotaria, s-a stins din viata joi dimineata. El a suferit un atac cerebral in urma cu o.

Incendiu la o gradinita din Sibiu. Copiii au fost evacuati de urgenta

Douazeci dintre cei 52 de copii ai unei gradinite din municipiul Sibiu au fost evacuati de pompieri in urma izbucnirii un incendiu la subsolul cladirii, focul fiind stins in scurt timp, a anuntat, joi,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )