Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul telefon Microsoft Lumia a fost lansat oficial. Nokia a murit

Playtech Playtech,
Primul telefon Microsoft Lumia a fost lansat oficial. Nokia a murit

Microsoft Lumia 535 este smartphone-ul care va intra in istorie ca fiind primul terminal lansat sub brandul Microsoft, inainte sau dupa achizitia Nokia. Microsoft nu fost din totdeauna un producator de hardware. Lansarea primei console Xbox si a primei tablete Surface au ancorat-o insa destul de bine in aceasta piata. Astazi vedem si primul telefon creat de Microsoft. Noul Microsoft Lumia 535 reprezinta confirmarea oficiala a faptului ca gigantul din Redmond a renuntat la brandul Nokia pentru dispozitivele sale portabile []. continuă pe Playtech

Primul telefon Microsoft Lumia va fi anuntat pe 11 noiembrie

Desi s-a vorbit mult despre decesul Nokia, abia odata cu lansarea primului Microsoft Lumia, telefoanele finlandezilor vor intra in istorie. in ultimele saptamani s-au intetit semnificativ zvonurile legate de un prim smartphone Microsoft, fara branding Nokia. Desi de la achizitia diviziei de telefoane Nokia de catre gigantul din Redmond au mai fost lansate aparate noi, acest telefon va fi consemnat in istorie din doua puncte de vedere. Este primul telefon ce va fi comercializat sub brandul Microsoft si, de asemenea, [].

Primul smartphone Microsoft Lumia e un entry-level foarte ieftin

Scapat zilele trecute pe internet prin cateva imagini, Microsoft Lumia 535 pare sa fie noul terminal entry level preinstalat cu Windows Phone 8. Nokia Lumia 520 continua sa fie cel mai popular smartphone cu Windows Phone. Lumia 530, urmasul acestuia, nu a facut la fel de multe valuri, dar este un dispozitiv cu performante decente. Pentru ca nu vor sa neglijeze segmentul low end, cei de la Microsoft se pare ca lucreaza la un nou dispozitiv Lumia din seria 500.

Sfarsitul Nokia e marcat de cel mai ieftin telefon lansat de Microsoft: Lumia 535

Microsoft Lumia 535 e oficial si marcheaza totodata sfarsitul Nokia. Acest telefon e doar putin mai bun decat cel mai ieftin Nokia, dar ecranul este mai mare. Iata ce alte dotari ofera.

Primul smartphone Lumia a fost lansat de Microsoft: modelul se numeste Microsoft Lumia

Primul model de smartphone Lumia 535, care nu include numele Nokia, a fost lansat de Microsoft, compania americana alegand varianta Microsoft Lumia pentru noul model.

Moto X este primul telefon care primeste un update de Android 5.0 Lollipop

Pare greu de crezut, insa cei de la Motorola au fost aparent mai rapizi decat Google in actualizarea propriilor telefoane cu ultima versiune Android 5. 0 Lollipop. Motorola a fost de curand vanduta de Google celor de la Lenovo, tranzactie care i-a propulsat pe chinezi pe locul trei in topul celor mai mari producatori de smartphone-uri din lume. in ciuda acestui fapt, Motorola a reusit de curand o performanta demna de mentionat. Compania americana are un istoric impresionant in ceea ce [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )