Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primul test al coalitiei: Vlad Voiculescu, amenintat cu motiunea simpla

România Liberă România Liberă,
Primul test al coalitiei: Vlad Voiculescu, amenintat cu motiunea simpla

Aflati in minoritate in Parlament, alesii social-democrati anunta ca vor lupta impotriva Guvernului . continuă pe România Liberă

PSD va depune, miercuri la Camera Deputatilor, motiunea simpla impotriva lui Vlad Voiculescu

Senatorul PSD Stefan Radu Oprea a anuntat ca social-democratii vor depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid - Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor, iar ea va intra in dezbatere saptamana viitoare.

PSD va depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

PSD depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor.

PSD depune miercuri motiunea simpla intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

Senatorul PSD Stefan Radu Oprea a anuntat ca social-democratii vor depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor, iar ea va intra in dezbatere saptamana viitoare.

Alexandru Rafila, despre cum gestioneaza Vlad Voiculescu criza sanitara: Nu am vazut solutii, am vazut doar scuze!

Alexandru Rafila, reprezentanul Romaniei la OMS, a declarat luni ca motiunea simpla pe care PSD o pregateste impotriva ministrului Sanatatii, este motivata de actiunile si mai ales inactiunile lui Vlad Voiculescu. Rafila ii reproseaza ministrului felul in care gestioneaza criza din Sanatate, arata Digi24.

Alexandru Rafila, critici dure pentru ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Nu am vazut solutii, am vazut doar scuze

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca social democratii pregatesc o motiune simpla pe Sanatate, motivata de actiunile si mai ales inactiunile ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu.

Traian Basescu, un nou atac violent la adresa lui Vlad Voiculescu. Fostul presedinte nu l-a iertat

Fostul Presedinte Traian Basescu a devenit, in ultima vreme, o voce puternica impotriva USR si AUR. Nu de mult critica liderii aliantei AUR. Acum a venit momentul si celor de la USR. Cel criticat, in special, a fost ministrul Vlad Voiculescu. Traian Basescu, critica dura la adresa lui Vlad Voiculescu Din ce in ce mai .

VLAD VOICULESCU, DESPRE SITUATIA SPITALELOR DIN SECTORUL 1: Finantarea poate sa vina in continuare de la sectoare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat astazi, in cazul scandalului legat de cele 4 spitalele din Sectorul 1, ca nu are nicio legatura administrarea unitatilor spitalicesti cu cine poate sa le finanteze si a precizat ca banii pot veni de la sectoare sau de la Consiliul General.

Vlad Voiculescu si-a publicat diplomele de studii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si-a publicat, marti seara, pe Facebook, diploma de studii, el.

Vlad Voiculescu si-a publicat diploma de la o universitate din Viena si atestatul privind echivalarea cu o diploma de master

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si-a publicat, marti seara, pe Facebook, diploma de studii, eliberata de Vienna University of Economics and Business, din Austria, precum si un atestat privind echivalarea ei cu o diploma de master in domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor, transmite Agerpres.

Alexandru Rafila, noi critici la adresa lui Vlad Voiculescu: Nu actiunea a dominat in aceasta perioada, ci inactiunea si incapacitatea evidenta de a gestiona aceasta pandemie

Deputatul PSD Alexandru Rafila a lanat noi critici la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in privinta modului in care este gestionata pandemia de COVID-19. Rafila a declarat, marti, ca la nivelul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )