Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alexandru Rafila, critici dure pentru ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Nu am vazut solutii, am vazut doar scuze

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila, critici dure pentru ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Nu am vazut solutii, am vazut doar scuze

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca social democratii pregatesc o motiune simpla pe Sanatate, motivata de actiunile si mai ales inactiunile ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nimeni din Guvern nu i-a cerut demisia: Cu domnul Citu am o relatie cat se poate de buna, la fel de buna precum cea cu domnul ministru Cimpeanu (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca nu i s-a cerut demisia din Guvern. Zvonuri, asa cum le numeste ministrul Sanatatii, care au aparut dupa ce Voiculescu a avut cateva declaratii.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, va participa lunea viitoare la Ora Guvernului din Parlament pentru a raspunde intrebarilor alesilor

Vlad Voiculescu va participa luni, 15 februarie, la Ora Guvernului din Parlament pentru a raspunde intrebarilor care ii vor fi puse de catre deputati si senatori in ceea ce priveste activitatea sa la Ministerul Sanatatii si masurile adoptate pana in prezent.

UPDATE Ministrul Sanatatii: Nu este necesara adeverinta de la medicul de familie pentru 8 februarie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat vineri ca prescolarii si elevii nu trebuie sa aduca adeverinte medicale de la medicul de familie pentru redeschiderea scolilor din 8 februarie.

Alexandru Rafila, despre cum gestioneaza Vlad Voiculescu criza sanitara: Nu am vazut solutii, am vazut doar scuze!

Alexandru Rafila, reprezentanul Romaniei la OMS, a declarat luni ca motiunea simpla pe care PSD o pregateste impotriva ministrului Sanatatii, este motivata de actiunile si mai ales inactiunile lui Vlad Voiculescu. Rafila ii reproseaza ministrului felul in care gestioneaza criza din Sanatate, arata Digi24.

Alexandru Rafila: inceperea scolii trebuie sa fie intr-un mediu in care oamenii stiu ce au de facut. Sunt chestiuni mentionate, cum ar fi testarea copiilor, care nu sunt explicate cum se fac (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit despre redeschiderea scolii, pe B1 TV, vineri seara, si a explicat ca sunt doua categorii de persoane.

Alexandru Rafila: Secventierea nu se face la intamplare, ci la tulpinile suspecte Cred ca Romania a ajuns pe unul din ultimele locuri in UE la incidenta, un lucru bun daca e si real (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat ca secventierea nu se efectueaza in cazul tuturor tulpinilor izolare sau in cazul celor pe care le.

Critici dure la adresa ministrului Muncii: ii transforma pe salariati in marionetele permanente ale angajatilor

Propunerile ministrului Muncii si Protectiei Sociale privind modificarea legislatiei pentru munca flexibila ii transforma pe angajati in marionete la dispozitia permanenta a angajatorilor, sustin reprezentantii Blocului National Sindical BNS).

Elevii si profesorii cu simptome COVID vor fi testati. Ministrul Voiculescu, mesaj pentru elevi

Elevii care vor merge de luni la scoala nu au nevoie de adeverinta medicala de la medicul de familie, iar copiii si profesorii cu simptome specifice COVID vor fi testati cu teste antigen, a anuntat, vineri, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

VLAD VOICULESCU, DESPRE SITUATIA SPITALELOR DIN SECTORUL 1: Finantarea poate sa vina in continuare de la sectoare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat astazi, in cazul scandalului legat de cele 4 spitalele din Sectorul 1, ca nu are nicio legatura administrarea unitatilor spitalicesti cu cine poate sa le finanteze si a precizat ca banii pot veni de la sectoare sau de la Consiliul General.

VLAD VOICULESCU: Nu a fost vreo discutie sa-mi ceara cineva demisia din Guvern

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca nu i-a cerut nimeni demisia din functie, iar relatia sa cu premierul Florin Citu este una foarte buna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )