Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alexandru Rafila, despre cum gestioneaza Vlad Voiculescu criza sanitara: Nu am vazut solutii, am vazut doar scuze!

Adevărul Adevărul,
Alexandru Rafila, despre cum gestioneaza Vlad Voiculescu criza sanitara: Nu am vazut solutii, am vazut doar scuze!

Alexandru Rafila, reprezentanul Romaniei la OMS, a declarat luni ca motiunea simpla pe care PSD o pregateste impotriva ministrului Sanatatii, este motivata de actiunile si mai ales inactiunile lui Vlad Voiculescu. Rafila ii reproseaza ministrului felul in care gestioneaza criza din Sanatate, arata Digi24. continuă pe Adevărul

Alexandru Rafila, critici dure pentru ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Nu am vazut solutii, am vazut doar scuze

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca social democratii pregatesc o motiune simpla pe Sanatate, motivata de actiunile si mai ales inactiunile ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu.

Nelu Tataru: in 15 mai, la primele masuri de relaxare, au fost si primele implicari politice. Cineva s-a urcat politic pe o pandemie, acum platim acel pret Ce spune despre activitatea lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sanatatii (VIDEO)

Nelu Tataru, fost ministru al Sanatatii, in prezent deputat PNL, a vorbit luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre implicari politice in gestionarea pandemiei de coronavirus, dupa data.

Alexandru Rafila: inceperea scolii trebuie sa fie intr-un mediu in care oamenii stiu ce au de facut. Sunt chestiuni mentionate, cum ar fi testarea copiilor, care nu sunt explicate cum se fac (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit despre redeschiderea scolii, pe B1 TV, vineri seara, si a explicat ca sunt doua categorii de persoane.

VLAD VOICULESCU, DESPRE SITUATIA SPITALELOR DIN SECTORUL 1: Finantarea poate sa vina in continuare de la sectoare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat astazi, in cazul scandalului legat de cele 4 spitalele din Sectorul 1, ca nu are nicio legatura administrarea unitatilor spitalicesti cu cine poate sa le finanteze si a precizat ca banii pot veni de la sectoare sau de la Consiliul General.

Vlad Voiculescu, despre cazul spitalelor din Sectorul 1: Finantarea poate sa vina in continuare de la sectoare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat sambata, in cazul scandalului legat de cele 4 spitalele din Sectorul 1, ca nu are nicio legatura administrarea unitatilor spitalicesti cu cine poate sa le finanteze si a precizat ca banii pot veni de la sectoare sau de la Consiliul General.

Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, despre redeschiderea scolilor: 149 de localitati in scenariul rosu, 903 in scenariul galben Va fi modificata programa pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat Parintii trebuie sa isi dea acordul pentru testarea copiilo

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, vineri, ca in prezent 149 din cele 3. 181 de localitati din Romania sunt in scenariul rosu, 903 in scenariul galben, iar restul sunt in scenariul verde, ceea ce inseamna ca de luni vor merge la scoala toti elevii. intrebat cum va fi facuta distantarea in clasele cu 30-37 de copii, el a spus ca nu poate fi schimbat in 3 zile ce nu s-a schimbat in 30 de ani, ca infrastructura scolara, si ca mizeaza pe managementul fiecarei scoli pentru a asigura o distanta maxima posibila. Atat Sorin Cimpeanu, cat si Vlad Voiculescu au insistat pe respectarea regulilor de baza, precum purtarea mastii si aerisirea claselor.

Alexandru Rafila: Secventierea nu se face la intamplare, ci la tulpinile suspecte Cred ca Romania a ajuns pe unul din ultimele locuri in UE la incidenta, un lucru bun daca e si real (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat ca secventierea nu se efectueaza in cazul tuturor tulpinilor izolare sau in cazul celor pe care le.

Traian Basescu, un nou atac violent la adresa lui Vlad Voiculescu. Fostul presedinte nu l-a iertat

Fostul Presedinte Traian Basescu a devenit, in ultima vreme, o voce puternica impotriva USR si AUR. Nu de mult critica liderii aliantei AUR. Acum a venit momentul si celor de la USR. Cel criticat, in special, a fost ministrul Vlad Voiculescu. Traian Basescu, critica dura la adresa lui Vlad Voiculescu Din ce in ce mai .

VLAD VOICULESCU: Nu a fost vreo discutie sa-mi ceara cineva demisia din Guvern

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca nu i-a cerut nimeni demisia din functie, iar relatia sa cu premierul Florin Citu este una foarte buna.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, va participa lunea viitoare la Ora Guvernului din Parlament pentru a raspunde intrebarilor alesilor

Vlad Voiculescu va participa luni, 15 februarie, la Ora Guvernului din Parlament pentru a raspunde intrebarilor care ii vor fi puse de catre deputati si senatori in ceea ce priveste activitatea sa la Ministerul Sanatatii si masurile adoptate pana in prezent.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )