Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu, un nou atac violent la adresa lui Vlad Voiculescu. Fostul presedinte nu l-a iertat

Playtech Playtech,
Traian Basescu, un nou atac violent la adresa lui Vlad Voiculescu. Fostul presedinte nu l-a iertat

Fostul Presedinte Traian Basescu a devenit, in ultima vreme, o voce puternica impotriva USR si AUR. Nu de mult critica liderii aliantei AUR. Acum a venit momentul si celor de la USR. Cel criticat, in special, a fost ministrul Vlad Voiculescu. Traian Basescu, critica dura la adresa lui Vlad Voiculescu Din ce in ce mai . continuă pe Playtech

Pensia pe care o ia sotia lui Traian Basescu. Nimeni nu isi imagina ca incaseaza atat

Ce pensie incaseaza lunar Maria Basescu, sotia fostului presedinte, Traian Basescu. Aceasta are o pensie extrem de mica in comparatie cu agoniseala lui Traian Basescu. Pensia pe care o ia sotia lui Traian Basescu insa Maria Basescu a preferat sa se dedice mai mult familiei ei, afirmand si ca regreta ca nu a mers la .

Traian Basescu sterge pe jos cu partidul AUR. Cum reuseste sa ii minta pe romani: Au tricolorul in mana si poporul in gura

Traian Basescu a vorbit in cursul serii de duminica despre partidul AUR si despre cum a luat aceasta formatiune politica nastere. Potrivit europarlamentarului PMP, AUR este o reactie la USR, iar cea mai buna varianta pentru a disparea este izolarea in Parlament. De asemenea, Traian Basescu critica aspru mediatizarea prin diferite mijloace a membrilor partidului.

Traian Basescu, jigniri ca la usa cortului, in direct la TV: Voiculescu e un arogant care n-are nimic in cap

Fostul presedintre al Romaniei a ramas o prezenta politica indragita si admirata de multi cetateni. Traian Basescu este invitat deseori in emisiuni pentru a dezbate subiecte actuale din societatea romaneasca. Nu sunt putine datile, insa, cand acesta jigneste si critica diversi politicieni, ministrii sau colegi cu functii de conducere in stat. Recent, europarlamentarul PMP i-a .

Traian Basescu, declaratie-soc: imi asum sustinerea lui George Simion!

Europarlamentarul PMP Traian Basescu sustine ca Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) este un partid de extrema dreapta, iar o izolare a acestei formatiuni ar putea fi chiar o idee buna.

Dosarul Transferurilor: Victor Ponta spune ca i-a cerut lui Traian Basescu sa-l gratieze pe Gica Popescu

Fostul premier Victor Ponta a declarat, sambata dimineata, la emisiunea Digisport Matinal, ca in 2014 i-a cerut presedintelui din acea vreme, Traian Basescu, sa-l gratieze pe Gheorghe Popescu, condamnat in Dosarul Transferurilor.

Traian Basescu cere UE sa declanseze o politica externa agresiva pentru a presa Rusia sa-si retraga trupele din toate enclavele aflate pe teritoriul statelor din Parteneriatul Estic

Europarlamentarul PMP Traian Basescu cere Comisiei Europene, respectiv sefului politicii externe a UE Josep Borrell si comisarului european pentru vecinatate si extindere Oliver Varhelyi, sa declanseze cu prioritate o politica externa agresiva, destinata a crea presiune asupra Moscovei, avand ca obiectiv retragerea trupelor Federatiei Ruse din toate enclavele aflate pe teritoriul statelor din Parteneriatul Estic.

Anamaria Prodan, nou atac dur la Gigi Becali. Ce implicare are Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a facut un nou atac dur la Gigi Becali. Ce implicare are Laurentiu Reghecampf. De data aceasta a fost implicat si fostul antrenor al FCSB. Anamaria Prodan il preaslaveste pe Laurentiu Reghecampf. Este soarele meu si al familiei noastre, un om minunat, de un bun simt Anamaria Prodan l-a atacat din nou dur .

Siegfried Muresan, un nou atac la adresa sefului diplomatiei UE, Josep Borrell: Vizita la Moscova, fara rezultate concrete, amicala, a fost o greseala

Europarlamentarul liberal Siegfried Muresan a calificat vineri vizita sefului diplomatiei europene, Josep Borrel, la Moscova drept o greseala si a cerut Uniunii Europene sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei, din cauza refuzului lui Vladimir Putin de a elibera opozantii retinuti recent in marja protestelor pentru eliberarea lui Alexei Navalnii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )