Libnet.ro
UNICEF

21:15

Principalii martori DNA din dosarul Sova-Ponta, sunt hartuiti de politistii lui Oprea

România Liberă România Liberă,
Principalii martori DNA din dosarul Sova-Ponta, sunt hartuiti de politistii lui Oprea

Din prostie, incompetenta, rea-credinta sau toate la un loc, Politia terorizeaza fizic si psihic un cuplu de martori esentiali pentru Directia Nationala Anticoruptie. Culmea absurdului, rolul oficial al politistilor este sa-i protejeze pe cei doi, considerati martori amenintati de catre procurori. continuă pe România Liberă

Ion Cristoiu: Un nou document din Dosarul Black Cube: Suspiciunile pe care cei de la Black Cube urmau sa le verifice in legatura cu Codruta Kovesi

Jurnalistul Ion Cristoiu reia in Gandul de vineri un nou document din Dosarul Black Cube, mentionand un plic pe care Daniel Dragomir i l-a dat lui Dan Zorella, in care se aflau materiale.

DNA a trecut la cheltuit bani. Cel mai mare contract i-ar fi fost atribuit lui Dragos Stan, unul dintre denuntatorii din dosarul Micosoft (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie a trecut la cheltuit bani. Aproape 2,5 milioane de lei au dat procurorii DNA pe echipamente IT, informeaza B1 TV. Cel mai mare contract, de peste 1 milion de lei, i-ar fi fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )