Libnet.ro
UNICEF

19:45

Principalul motiv pentru care investesc romanii sunt banii pentru zile negre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Principalul motiv pentru care investesc romanii sunt banii pentru zile negre

Principalele motive pentru care investesc romanii sunt banii pentru zile negre nevoia de a avea o rezerva de urgenta), educatia copiilor, asigurarea unui camin, dar si acoperirea datoriilor sau economisirea pentru vacante, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Dragos Neacsu, director general Erste Asset Management. continuă pe Ziarul Bursa

Gerhard Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar german Gerhard Schroder considera ca Uniunea Europeana UE) este principalul vinovat pentru criza ucraineana, ea obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia, intr-un interviu.

Fostul cancelar german Gerhard Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar german Gerhard Schroder considera ca Uniunea Europeana UE) este principalul vinovat pentru criza ucraineana, obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia. Eroarea fundaentala.

Locuri de munca in strainatate: IATA joburile pentru care se bat romanii cu facultate

Tinerii romani sunt din ce in ce mai dornici sa lucreze in strainatate, unde salariile pornesc de la 2. 000 de euro pentru cei cu studii superioare. Asa ca daca te gandesti sa lasi in urma Romania, WALL-STREET. RO iti prezinta care au fost cele mai.

Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar federal german Gerhard Schroeder considera ca Uniunea Europeana este principalul responsabil al crizei ucrainene, obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia, a spus acesta intr-un interviu publicat in editia de duminica a ziarului Welt am Sonntag.

Eurobarometru: Romanii sunt optimisti cu privire la viitorul UE, dar au o parere proasta despre economia nationala

Romanii 87%) au o parere proasta despre starea economiei nationale si tind sa nu aiba incredere in Guvern 74%) si Parlament 80%), in schimb sunt optimisti in legatura cu viitorul UE 76%), potrivit unui.

Statul va despagubi deponentii care si-au mutat banii de la CEC la BRD pentru Dacia

Persoanele fizice care si-au transferat, dupa 22 decembrie 1989, banii de la CEC la BRD pentru cumpararea unui autoturism Dacia vor fi despagubite de stat cu maximum 100 milioane lei, prin emisiuni de titluri de stat, prima fiind lansata pe 4 august, cu scadenta la o luna, fara dobanda, a hotarat Guvernul in sedinta de astazi.

Statul va despagubi deponentii care si-au mutat banii de la CEC la BRD dupa decembrie 145;89

Statul va despagubi persoanele fizice care si-au transferat dupa 22 decembrie 1989 banii de la CEC la BRD pentru achizitionarea unui autoturism Dacia in limita unui plafon de 100 milioane de lei, prin emisiuni de titluri de stat, prima fiind lansata pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )