Libnet.ro
UNICEF

07:00

Locuri de munca in strainatate: IATA joburile pentru care se bat romanii cu facultate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Locuri de munca in strainatate: IATA joburile pentru care se bat romanii cu facultate

Tinerii romani sunt din ce in ce mai dornici sa lucreze in strainatate, unde salariile pornesc de la 2. 000 de euro pentru cei cu studii superioare. Asa ca daca te gandesti sa lasi in urma Romania, WALL-STREET. RO iti prezinta care au fost cele mai. continuă pe Wall-Street Ro

Principalul motiv pentru care investesc romanii sunt banii pentru zile negre

Principalele motive pentru care investesc romanii sunt banii pentru zile negre nevoia de a avea o rezerva de urgenta), educatia copiilor, asigurarea unui camin, dar si acoperirea datoriilor sau economisirea pentru vacante, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Dragos Neacsu, director general Erste Asset Management.

5 job-uri care nu exista, dar pentru care copilul tau trebuie sa se pregateasca (II)

De la nivelul anului 2014, chiar in prezenta unor indicii palpabile despre dezvoltarea pietei de locuri de munca, o parte din meseriile viitorului pot parea absurde. Aflati din articol cu ce se va ocupa un chirurg specializat in augmentarea memoriei sau un expert in carantine. Conform unui studiu realizat de Guvernul britanic si Fast Future, o companie care identifica trenduri de dezvoltare au rugat un grup de futurologi sa gaseasca si sa descrie principalele ocupatii in tehnologie ale viitorului. Cititi aici prima parte a articolului.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )