Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gerhard Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Antena3 Antena3,
Gerhard Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar german Gerhard Schroder considera ca Uniunea Europeana UE) este principalul vinovat pentru criza ucraineana, ea obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia, intr-un interviu. continuă pe Antena3

Fostul cancelar german Gerhard Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar german Gerhard Schroder considera ca Uniunea Europeana UE) este principalul vinovat pentru criza ucraineana, obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia. Eroarea fundaentala.

Schroder: UE este principalul vinovat pentru criza din Ucraina

Fostul cancelar federal german Gerhard Schroeder considera ca Uniunea Europeana este principalul responsabil al crizei ucrainene, obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia, a spus acesta intr-un interviu publicat in editia de duminica a ziarului Welt am Sonntag.

Schroder da vina pe UE pentru criza din Ucraina

Controversatul fost cancelar german Gerhard Schroder, in prezent presedinte al Nord Stream si un avocat invederat al intereselor energetice ruse in Europa, acuza Uniunea Europeana UE) ca este principalul vinovat pentru criza ucraineana, ea obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia. Afirmatiile fac parte dintr-un interviu publicat in editia de duminica a ziarului Welt am Sonntag.

Criza din Ucraina, provocata de politica neprofesionista a Uniunii Europene si SUA. Vezi cine spune asta

Criza din Ucraina este rezultatul politicii incompetente si neprofesioniste a Uniunii Europene si SUA privind atragerea Kievului pe orbita lor, a declarat vineri reprezentantul permanent al Rusiei pe langa UE,.

Se va solutiona criza din Ucraina? Kievul propune organizarea unor mese rotunde la nivel national

Kievul a propus joi seara organizarea unor mese rotunde nationale cu participarea fortelor politice din toate regiunile Ucrainei, pentru a solutiona criza din tara, potrivit unei declaratii comune a.

Criza din Ucraina impinge Polonia sa adopte euro

Criza din Ucraina va accelera pregatirile Poloniei pentru adoptarea euro, a declarat joi ministrul Afacerilor Externe al acestei tari, Radoslaw Sikorski, transmite AFP.

Ministrul polonez de Externe: Criza din Ucraina va accelera pregatirile Poloniei pentru adoptarea euro

Criza din Ucraina va accelera pregatirile Poloniei pentru adoptarea euro, a declarat joi ministrul Afacerilor Externe al acestei tari, Radoslaw Sikorski, citat de AFP. Evenimentele care au loc in Ucraina ne vor.

Kremlin: Criza din Ucraina poate fi depasita daca operatiunile militare vor inceta

Criza din Ucraina ar putea inceta numai daca Administratia de la Kiev va opri operatiunile militare in estul tarii, considera Presedintia Rusiei, conform AFP, citata de Mediafax.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, informeaza ibtimes. co. in. Pentru mine Nadal este numarul.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, intr-un interviu acordat unei publicatii din Singapore, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, care detine recordul de 17 titluri de Grand Slam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )