Libnet.ro
UNICEF

18:45

Principalul suspect intr-un atentat dejucat in Franta, pus sub acuzare

România Liberă România Liberă,
Principalul suspect intr-un atentat dejucat in Franta, pus sub acuzare

Presupusul jihadist Reda Kriket, principalul suspect in ancheta pe marginea unui proiect de atentat dejucat in Franta, a fost pus sub urmarire inculpat), miercuri, de un judecator de instructie in domeniul antiterorist, au anuntat, pentru AFP, surse apropiate anchetei . continuă pe România Liberă

Planul de atentat dejucat in Franta - patru suspecti si ramificatii europene

Ancheta privind un plan de atentat dejucat joi in Franta releva conexiunile europene - dupa ce doua persoane au fost inculpate in Belgia, un francez a fost retinut duminica in Olanda, toti trei fiind banuiti de legaturi cu principalul suspect, Reda Kriket, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Atentat dejucat in Franta. Unde au fost prinsi suspectii

Doua persoane au fost inculpate in Belgia, iar un francez a fost retinut, duminica, in Olanda, sub suspiciunea de legaturi cu principalul suspect al atentatului dejucat, joi, in Franta, Reda Kriket. Astfel, ancheta releva ramificatiile europene ale teroristilor.

UPDATE. Peste 300 de morti si raniti intr-un atentat in Pakistan

Cel putin 38 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite duminica intr-un atentat comis de un kamikaze care si-a detonat explozibilul avut asupra sa in apropierea unui parc public din Lahore, un mare oras din estul Pakistanului, au precizat reprezentanti ai politiei si echipelor de salvare, citati de Reuters.

Un francez, suspectat de implicare in atentatul dejucat in Franta, arestat in Olanda

Politia olandeza a arestat, duminica, la Rotterdam, un francez de 32 de ani, suspectat ca fusese delegat de reteaua terorista Stat Islamic sa comita un atentat in Franta, impreuna cu Reda Kriket, arestat joi de autoritatile franceze intr-o suburbie a Parisului, relateaza Le Figaro.

Cel putin 52 de morti si aproximativ 150 de raniti intr-un atentat sinucigas in estul Pakistanului

Cel putin 52 de persoane, majoritatea femei si copii, au murit si aproximativ 150 au fost ranite intr-un atac sinucigas comis in apropierea unui parc din centrul orasului Lahore, in estul Pakistanului, au precizat reprezentanti ai politiei si echipelor de salvare, citati de Reuters.

Cel putin 52 de morti si aproximativ 150 de raniti intr-un atentat in estul Pakistanului

Cel putin 52 de persoane, majoritatea femei si copii, au murit si aproximativ 150 au fost ranite intr-un atac sinucigas comis in apropierea unui parc din centrul orasului Lahore, in estul Pakistanului, au precizatreprezentanti ai politiei si echipelor de salvare, citati de Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )