Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prinsi de politie din cauza unei greseli ortografice

Antena3 Antena3,
Prinsi de politie din cauza unei greseli ortografice

Patru barbati inarmati din Mexic, care circulau la bordul unui vehicul fals de politie, au fost prinsi de oamenii legii, din cauza unei greseli de ortografie, care aparea pe masina lor. continuă pe Antena3

Caz grav la Gradina Zoologica Baneasa: Singura camila nu poate sta in picioare din cauza unei boli (VIDEO)

O camila, singurul mascul al gradinii zoologice din Capitala, duce o viata de chin. Vizitatorii au ramas socati in momentul in care animalul extenuat se chinuia sa se tarasca, pentru ca nu i.

Politisti falsi in Mexic, prinsi datorita unei greseli de ortografie (VIDEO)

Patru barbati au fost arestati in Mexic datorita unei greseli de ortografie. Acestia au imprimat pe o masina obisnuita toate insemnele care se regasesc pe o masina originala a politiei.

Atentat la scoala de politie din estul Afganistanului. Cel putin 12 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite

Un atentat a avut loc in fata unei scoli de politie din orasul Jalalabad, in estul Afganistanului. Un terorist-kamikaze a atacat un autobuz in care erau elevi ai scolii de politie. Cel putin 12.

DNA, vulnerabil din cauza deselor modificari legislative

DNA, vulnerabil din cauza deselor modificari legislative .

Asistam la o reducere a rulajelor pe bursa, si din cauza absentei de noi oferte

Asistam la o reducere a rulajelor pe piata de actiuni si din cauza absentei de noi oferte de actiuni, in conditiile in care fondurile de pensii private sunt investitori pe termen lung si tin actiunile in portofoliu, fiind putin active, a declarat presedintele Bursei de Valori Bucuresti.

Israelul a emis o alerta de calatorie pentru Turcia din cauza riscurilor de securitate

Israelul a emis o alerta de calatorie pentru Turcia din cauza problemelor de securitate si a amenintarii privind eventuale noi atacuri teroriste. Biroul premierului israelian Benjamin Netanyahu a emis vineri un comunicat in care ii avertizeaza pe cetatenii israelieni sa evite calatoriile in Turcia sau sa paraseasca cat mai rapid aceasta tara.

Colectiv: Cand invoca legea ca sa refuze accesul parintilor la dosarele copiilor morti din cauza bacteriilor din spitale, medicii uita ca ei au incalcat primii legea

Cel putin 13 victime ale incendiului de la Colectiv au murit in spitale din cauza infectiilor nosocomiale. Verdictul dat de medici in toate cele 13 cazuri a fost unul sec: septicemie. intre timp,.

Probleme cu Daciile marocane: Lodgy si Dokker, rechemate in service din cauza banchetei spate

Dacia recheama in service 515 autovehicule Lodgy si Dokker ambele produse in Maroc deoarece bolturile de fixare a spatarului banchetei spate sa nu fie stranse corespunzator. Acest lucru poate duce la o retinere insuficienta sau o protectie scazuta a ocupantilor banchetei spate in cazul unui soc sau a unei franari de urgenta.

A fost arestat din cauza unor poze de pe Facebook

Un barbat a fost trimis in spatele gratiilor pentru ca s-a taguit pe Facebook. Mai precis, omul si-a indicat prezenta la o razmerita din Belfast, din luna iulie anul trecut.

Teroristii care au atacat Bruxelles, voiau sa atace din nou Franta, dar s-au reorientat din cauza anchetei politistilor

Celula terorista care a atacat Bruxellul, a ales capitala Belgiei din cauza anchetei care se apropia amenintator de ei, in Franta. Potrivit mediafax, care citeaza Parchetul federal, obiectivul acestora urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )