Libnet.ro
UNICEF

12:00

Teroristii care au atacat Bruxelles, voiau sa atace din nou Franta, dar s-au reorientat din cauza anchetei politistilor

B1 B1,
Teroristii care au atacat Bruxelles, voiau sa atace din nou Franta, dar s-au reorientat din cauza anchetei politistilor

Celula terorista care a atacat Bruxellul, a ales capitala Belgiei din cauza anchetei care se apropia amenintator de ei, in Franta. Potrivit mediafax, care citeaza Parchetul federal, obiectivul acestora urma. continuă pe B1

Romania a intrat din nou pe deficit in comertul cu produse agroalimentare

Tara noastra a exportat anul trecut peste 15 milioane de tone de produse agroalimentare, in valoare de 5,73 miliarde de euro, in crestere cu 4,6% pe cantitate si cu 6% din punct de vedere valoric, comparativ cu anul 2014, insa a intrat din nou pe deficit, dupa doi ani in care a raportat excedent in comertul international cu produse agroalimentare, deoarece importurile au fost usor mai ridicate in 2015 fata de anul precedent, arata datele Ministerului Agriculturii.

Statul roman, din nou proprietar pe casa sotilor Iohannis: Cererea privind radierea din cartea funciara a imobilului a fost inregistrata joi la Oficiul de Cadastru

Casa din centrul Sibiului detinuta de sotii Iohannis a ajuns din nou in proprietatea statului, in contextul in care Oficiul de Cadastru a inregistrat azi cererea Administratiei Finantelor.

Iubita lui Tudor Chirila este din nou insarcinata

Tudor Chirila va fi din nou tata. Iubita lui, Iulia Mazgan, este din nou insarcinata. Deja in sase luni, se pare, dupa cum se poate observa in fotografiile realizate la o premiera de film.

Anamaria Prodan, din nou la medicul estetician

A slabit foarte mult si este extrem de incantata de felul cum arata. Dar acest lucru nu o impiedica pe Anamaria Prodan sa ia din nou cu asalt.

Oana Roman trebuie sa se opereze din nou

Oana Roman trebuie sa se opereze din nou dupa ce a fost supusa mai multor interventii la abdomen cauzate de complicatiile dupa nasterea prin cezariana. Iata prin ce chinuri trece vedeta, avand inca dureri la cativa ani de la respectivele operatii.

Tudor Chirila va fi din nou tata!

Tudor Chirila va fi din nou tata! Artistul va deveni tatic pentru a doua oara, la numai un an si jumatate de la nasterea fiului sau. Jurnalistii OK Magazine sustin ca iubita artistului este insarcinata pentru a doua oara, urmand sa aduca pe lume al doilea copil in toamna acestui an.

Iohannis, huiduit in trafic: Coloana oficiala a presedintelui a blocat din nou traficul din Capitala (VIDEO)

Seful statului a fost primit cu huiduieli! Coloana oficiala a lui Klaus Iohannis a fost huiduita si claxonata de zecile de soferi furiosi care au ramas blocati in intersectie pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Ambasada Israelului la Bucuresti, din nou in alerta: Un pachet suspect a fost descoperit in perimetrul cladirii (VIDEO)

Pirotehnistii au fost chemati de urgenta la Ambasada Israelului in Bucuresti, dupa ce a fost data o alarma din cauza unui pachet suspect aflat in perimetrul cladirii, arata B1 TV. Pachetul cu.

Care sunt cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Un studiu asupra morbiditatii privind bolile profesionale, aratat ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut .

STUDIU: Anul 2015 a fost declarat anul cu cele mai putine imbolnaviri profesionale. Iata cele mai intalnite boli pe care le-au facut romanii din cauza jobului

Conform studiului morbiditatii realizat in 2015, privind bolile profesionale, a reiesit ca anul 2015 au fost raportate cele mai putine imbolnaviri profesionale din 2005 pana anul trecut. Cei.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )