Libnet.ro
UNICEF

21:00

A fost arestat din cauza unor poze de pe Facebook

Antena3 Antena3,
A fost arestat din cauza unor poze de pe Facebook

Un barbat a fost trimis in spatele gratiilor pentru ca s-a taguit pe Facebook. Mai precis, omul si-a indicat prezenta la o razmerita din Belfast, din luna iulie anul trecut. continuă pe Antena3

Al saselea barbat a fost arestat vineri noapte la Bruxelles in legatura cu atacurile teroriste

Autoritatile belgiene au arestat vineri noapte un al saselea barbat, pe langa cei cinci retinuti anterior, ca parte a investigatiilor privind atacurile teroriste de la Paris si Bruxelles, au relatat sambata media belgiene, citate de DPA.

Al saselea suspect a fost ARESTAT in Belgia, pentru implicare in atacurile teroriste de la Paris si Bruxelles

Autoritatile belgiene au arestat vineri noapte un al saselea barbat, pe langa cei cinci retinuti anterior, ca parte a investigatiilor privind atacurile teroriste de la Paris si Bruxelles.

Belgianul Mohamed Abrini, care ar fi avut legaturi cu atentatele din Paris si Bruxelles, a fost arestat

Belgianul Mohamed Abrini a fost arestat. potrivit The Telegraph, el a fost implicat in atacurile teroriste din noiembrie de la Paris. Televiziunea nationala din Belgia ar fi transmis informatia ca suspectul a.

Inspectia Judiciara s-a autosesizat dupa ce Ilie Carabulea a fost lasat liber

Inspectia Judiciara s-a autosesizat in cazul lui Ilie Carabulea, dupa ce milionarul a fost eliberat din cauza unor vicii de procedura, desi procurorii DNA cerusera arest preventiv, informeaza B1.

Atentate la Paris: Mohamed Abrini, unul dintre suspecti, a fost arestat

Mohamed Abrini, unul dintre suspectii atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, a fost arestat vineri, a anuntat postul belgian de televiziune VRT, informeaza Reuters si cotidianul La Derniere Heure. Abrini, un.

Un suspect in cazul atentatelor de la Paris, care ar putea fi teroristul cu palarie de la Bruxelles, a fost arestat

Mohamed Abrini, cautat pentru atentatele de la Paris din 13/14 noiembrie anul trecut, a fost arestat vineri, iar mai multe surse din serviciile de securitate au sugerat ca el ar fi si teroristul cu palarie surprins de camerele de supraveghere in ziua comiterii atentatului de pe Aeroportul Zaventem din Bruxelles, relateaza RTBF.

Atentate la Paris: A fost ARESTAT Mohamed Abrini, unul dintre suspecti

Unul dintre suspectii atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, Mohamed Abrini, a fost arestat vineri, a anuntat postul belgian de televiziune VRT, informeaza Reuters si cotidianul La Derniere Heure .

Prinsi de politie din cauza unei greseli ortografice

Patru barbati inarmati din Mexic, care circulau la bordul unui vehicul fals de politie, au fost prinsi de oamenii legii, din cauza unei greseli de ortografie, care aparea pe masina lor.

Colectiv: Cand invoca legea ca sa refuze accesul parintilor la dosarele copiilor morti din cauza bacteriilor din spitale, medicii uita ca ei au incalcat primii legea

Cel putin 13 victime ale incendiului de la Colectiv au murit in spitale din cauza infectiilor nosocomiale. Verdictul dat de medici in toate cele 13 cazuri a fost unul sec: septicemie. intre timp,.

DNA, vulnerabil din cauza deselor modificari legislative

DNA, vulnerabil din cauza deselor modificari legislative .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )