Libnet.ro
UNICEF

19:30

Printul Andrew, acuzat ca ar fi abuzat sexual o minora in SUA. Casa Regala neaga acuzatiile

România Liberă România Liberă,
Printul Andrew, acuzat ca ar fi abuzat sexual o minora in SUA. Casa Regala neaga acuzatiile

Printul Andrew, fiul reginei Elisabeth a II-a, este implicat intr-un scandal sexual in Statele Unite. Acuzatiile apar in documente judiciare ale unei instante din statul Florida referitoare la situatia omului de afaceri american Jeffrey Epstein, un prieten apropiat al printului Andrew condamnat la 13 luni de inchisoare pentru relatii cu prostituate minore . continuă pe România Liberă

Printul Andrew, acuzat in SUA de relatii sexuale cu o minora; Palatul Buckingham respinge acuzatiile

Printul Andrew, fiul reginei Elisabeth a II-a, este implicat intr-un scandal in Statele Unite, fiind suspectat, potrivit unor documente judiciare, ca ar fi abuzat sexual de o minora, dar ducele de York si Palatul Buckingham resping acuzatiile.

Familia regala britanica, implicata intr-un nou scandal: Printul Andrew, acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora

Printul Andrew, al treilea dintre cei patru copii ai Reginei Elizabeth a II-a, este acuzat ca a intretinut in trecut relatii sexuale cu o minora. Acuzatia a aparut intr-un proces care are loc in Statele Unite,.

Printul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, este suspectat ca ar fi abuzat sexual de o minora

Printul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, este implicat intr-un scandal in Statele Unite, fiind suspectat ca ar fi abuzat sexual de o minora, acuzatii respinse de reprezentantii Palatului Buckingham,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )