Libnet.ro
UNICEF

23:30

Printul Charles nu se uita la The Crown, celebrul serial care descrie despartirea sa de Diana

Adevărul Adevărul,
Printul Charles nu se uita la The Crown, celebrul serial care descrie despartirea sa de Diana

Printul William crede caserialul The Crown ii prezinta parintii intr-un mod fals si simplist, dupa cum povestete un apropiat al acestuia. continuă pe Adevărul

Ce s-a intamplat intre Printesa Diana si Printul Charles, inainte de moartea ei. Secretul care putea schimba istoria

Cu o luna inainte sa moara, printesa Diana i-a spus unui biograf regal ca, daca ar fi putut, s-ar fi intors la printul Charles. Aceasta a mai declarat ca a acceptat in sfarsit dragostea fostului sot pentru Camilla Parker Bowles. Gandul care putea schimba istoria. Confesiunea printesei Diana despre printul Charles, inainte de moartea ei .

Cum a intalnit-o Charles pe Diana in The Crown, pe vremea cand se iubea cu sora acesteia

Ieri, 15 noiembrie, a aparut pe Netflix sezonul 4 din serialul The Crown. Unul dintre primele momente prezentate in primul episod arata cum a intalnit-o Charles pe Diana, pe vremea cand se iubea cu sora acesteia.

INTERVIU Tobias Menzies, actorul care il joaca pe printul Philip in The Crown: Philip era foarte intelegator si rabdator cu Lady Di

Sezonul patru al serialului The Crown este disponibil pe Netflix, iar Adevarul a obtinut un interviu exclusiv cu actorul englez Tobias Menzies, care a fost nominalizat la Globul de Aur pentru portretizarea ducelui de Edinburgh, printul Philip.

A inceput noul sezon The Crown pe Netflix. Actritele care le intepreteaza pe Margaret Thatcher si Printesa Diana

Fanii serialului The Crown au acum un real motiv de bucurie. Sezonul 4 a fost lansat ieri, 15 noiembrie, pe Netflix. Cine sunt actritele care le interpreteaza pe Margaret Tatcher si Printesa Diana? .

Printul Charles lanseaza colectie de haine. Cum arata modelele!

Printul Charles face un prim pas in lumea modei si lanseaza o colectie vestimentara in colaborare cu brand-ul Yoox Net-a-Porter. Iata cum arata hainele asupra carora si-a pus amprenta insusi fiul Reginei Elisabeta.

Printul Charles a implinit 72 de ani. Mostenitorul coroanei britanicea ales sa-si sarbatoreasca discret ziua de nastere

Printul Charles, fiul reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit, nascut pe14 noiembrie 1948, a implinit astazi 72 de ani. Mostenitorul coroanei britanice a ales sa-si sarbatoreasca discret ziua de nastere.

Printul Harry si Meghan Markle l-au umilit pe Printul Charles. Toata Anglia a vazut asta

Este posibil ca Harry sa fi ales sa-i ureze tatalui sau o zi de nastere fericita in privat. in acest moment, se asteapta ca Meghan Markle si printul Harry sa incalce traditiile regale. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca suntem inca putin surprinsi de fiecare data cand o fac. Tatal lui Harry, printul Charles, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )