Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printul Harry si Meghan Markle l-au umilit pe Printul Charles. Toata Anglia a vazut asta

Playtech Playtech,
Printul Harry si Meghan Markle l-au umilit pe Printul Charles. Toata Anglia a vazut asta

Este posibil ca Harry sa fi ales sa-i ureze tatalui sau o zi de nastere fericita in privat. in acest moment, se asteapta ca Meghan Markle si printul Harry sa incalce traditiile regale. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca suntem inca putin surprinsi de fiecare data cand o fac. Tatal lui Harry, printul Charles, . continuă pe Playtech

Meghan Markle, insarcinata a doua oara? Semnul care le-a dat tuturor de gandit

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, asteapta al doilea copil alaturi de ducele de Sussex, printul Harry, spun cele mai recente imagini surprinse de fotoreporterii britanici. Fosta actrita parea ca isi ascunde burtica. Cele mai recente fotografii cu Meghan Markle sugereaza ca ar fi insarcinata pentru a doua oara Se spune ca printul Harry si Meghan .

Meghan Markle nu este prima de acest fel din Familia Regala. S-a descoperit ca a mai fost cineva inaintea ei

Meghan Markle nu este singura femeie de culoare care a intrat in familia regala britanica. S-a mai intamplat o data, in anii 1700. Abia cand printul Harry si-a anuntat logodna cu actrita Meghan Markle, lumea a inceput sa se gandeasca ce ar insemna ca o femeie de culoare sa intre in familia regala britanica. Mama .

De ce Meghan Markle a parasit familia regala, de fapt. Ce voia sa faca si Regina Elisabeta nu o lasa, deloc

Meghan Markle nu a fost dispusa sa faca parte din familia regala pentru ca a vrut sa-si faca propriile reguli. Fosta patinatoare Rose Adkins Hulse sustine ca ducesa de Sussex a facut o mare greseala cand a venit vorba de Megxit. Secrete din interiorul familiei Marii Britanii: ce voia sa faca sotia printului Harry si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2582 seconds )