Libnet.ro
UNICEF

21:46

Romania si Bulgaria au inregistrat, in 2016, cel mai mare numar de decese rutiere din UE, la un milion de locuitori

România Liberă România Liberă,
Romania si Bulgaria au inregistrat, in 2016, cel mai mare numar de decese rutiere din UE, la un milion de locuitori

Romania si Bulgaria au fost, in 2016, tarile din Uniunea Europeana cu cel mai mare numar de decese rutiere, arata statisticile publicate de Comisia Europeana. continuă pe România Liberă

Teodosie, la Marsul pentru viata: Cel mai mare rau care s-a petrecut de cand suntem liberi este aceasta pruncucidere. Nicio viata nu poate fi oprita

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a declarat, duminica, la Constanta, la Marsul pentru viata la care au participat aproximativ o mie de persoane, ca cel mai mare rau care s-a petrecut de cand suntem liberi este tocmai aceasta pruncucidere, adaugand ca masurile contraceptive sunt un pacat.

Vieti amanetate pentru urmatoarele doua decenii. Unda verde pentru cel mai mare credit din istoria judetului Iasi

Consilierii judeteni ieseni au aprobat contractarea unui credit de 22 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii. Alesii au selectat din cele opt oferte, venite de la institutii de creditare din tara si din Uniunea Europeana, pe cea cu termenul de returnare cel mai mare, respectiv 20 de ani.

Romania, salt spectaculos in domeniul politicilor de control al consumului de tutun

Romania a realizat in 2016 cel mai mare salt pozitiv inregistrat vreodata de o tara, de 12 locuri, in domeniul politicilor de control al consumului de tutun, conform Scalei Politicilor de Control al Consumului de Tutun.

Supremia Alba Iulia, cel mai mare producator de condimente din Romania, preluat compania franceza Solina

Solina Group anunta ca a ajuns la un acord pentru achizitionarea companiei Supremia Grup de la Levente Hugo Bara, fondatorul si proprietarul acesteia. Acordul este conditionat de aprobarea din partea Oficiului Concurentei, care este asteptat in urmatoarele luni. Solina este o companie de top in productia de ingrediente pentru industria alimentara in Europa.

Activitatea economica in zona euro, la cel mai ridicat nivel din aprilie 2011

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica in zona euro a inregistrat in martie cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sase ani, transmite Reuters.

Selectionerul Danemarcei: Ambele echipe au pierdut puncte. Presiunea este mai mare pentru Romania

Echipa nationala de fotbal a Romaniei se afla in fata unei partide extrem de importante, tricolorii urmand sa intalneasca duminica reprezentativa Danemarcei, in preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Age Hareide, selectionerul danezilor, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca presiunea este mai mare pe nationala Romaniei, care joaca in fata propriilor fani, precizand ca principalul atu al echipei sale este jocul colectiv.

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer. Cum se calculeaza suma cand sunt mai multe abateri

Odata cu cresterea salariului minim brut, de la 1 februarie au crescut si amenzile de circulatie. Pentru persoanele fizice, cea mai mare amenda poate fi de 2. 900 de lei. in cazul unui cumul de contraventii, amenzile se aduna, dar nu pot depasi 5. 800 de lei.

Ponta nu este cel mai in masura sa vorbeasca cine si de ce a iesit din barca USL

Victor Ponta nu este cel mai in masura sa vorbeasca despre cine si de ce a iesit din barca USL, a declarat ieri liderul PSD, Liviu Dragnea.

Bloomberg: Euro ar putea atinge cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, in cazul victoriei lui Marine Le Pen la alegerile prezidentiale din Franta

Euro ar putea ajunge la cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, in cazul in care lidera Frontului National, Marine Le Pen, va castiga alegerile prezidentiale din Franta, au precizat economisti citati de Bloomberg.

IESITA DIN TIPARE! Cum arata cel mai CORPOLENT model de pe catwalk in costum de baie (FOTO)

Modelul Ashley Graham este considerat un exemplu pentru femeile de pretutindeni, pentru faptul ca ei nu ii este rusine de moul in care arata si se simte bine in pielea ei. Ashley este cel mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2576 seconds )