Libnet.ro
UNICEF

23:45

ProCinema sarbatoreste 13 ani de la lansare cu un program special: ce filme puteti vedea

Adevărul Adevărul,
ProCinema sarbatoreste 13 ani de la lansare cu un program special: ce filme puteti vedea

ProCinema sarbatoreste 13 ani de la lansare miercuri, 19 aprilie, cu un program special care include productii de top pentru telespectatori. continuă pe Adevărul

Cum a fost santajata o fata de 13 ani sa-i faca sex oral unui tanar de 19 ani. Daca nu vii maine, ajung la ma-ta si la tactu

Andrei Dragos Vlad, in varsta de 19 ani, din Constanta, a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare, pentru violarea vietii private si santajarea unei eleve de 13 ani. Tanarul a filmat-o pe adolescenta in timp ce facea sex oral cu un alt baiat si, in schimbul tacerii, i-a pretins minorei favoruri sexuale similare.

Caz cutremurator! Un adolescent de 13 ani s-a impuscat mortal in fata urmaritorilor de pe Instagram (FOTO, VIDEO)

Un adolescent din SUA, in varsta de 13 ani, s-a impuscat mortal din greseala, in timpul unei transmisiuni in direct unde era urmarit de prietenii virtuali de pe.

VIDEO Un adolescent de 13 ani s-a impuscat mortal, din greseala, live pe Instagram

Un baiat american de 13 ani s-a impuscat mortal din greseala, chiar sub ochii prietenilor sai de pe Instagram, transmite presa americana.

Program special de Paste la Antena 3

Antena 3 a pregatit in acest an de Paste un program variat. Astfel, sambata, Antena 3 va transmite in direct de la Catedrala Patriarhala, manastirile din inima Bucovinei, Catedrala catolica Sf. Iosif, Biserica Sf. Anton.

Program SPECIAL de Paste pe B1 TV: Reportaj inedit din interiorul Catedralei Neamului, documentar despre viata Papei Francisc si o editie speciala de la Patriarhie, in seara de inviere (VIDEO)

B1TV va aduce un program special cu ocazia sarbatorilor de Pasti. Postul nostru de televiziune va propune sa urmariti o editie speciala de la Patriarhia Romana, ce va fi difuzata in seara de Icir.

Rezervele de grau ale Europei ar putea ajunge la cel mai redus nivel din ultimii 13 ani

Rezervele de grau pastrate in Uniunea Europeana vor scadea probabil cu 37% pana la sfarsitul lunii iunie, la 10,1 milioane de tone, pe fondul recoltelor slabe, consumului solid si a cresterii peste asteptari a exporturilor, se arata intr-un raport realizat de firma de consultanta agricola Strategie Grains, transmite Bloomberg, preluat de Agerpres.

Testamentul unui baietel mort la 13 ani. imparte, imparte intr-o alta parte, care se imparte intr-o alta parte!

Imparte, imparte intr-o alta parte, care se imparte intr-o alta parte. Sunt cuvinte simple, dar care au reusit sa schimbe destine si vieti. Sunt ultimele cuvinte lasate pe.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )