Libnet.ro
UNICEF

08:47

Caz cutremurator! Un adolescent de 13 ani s-a impuscat mortal in fata urmaritorilor de pe Instagram (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Caz cutremurator! Un adolescent de 13 ani s-a impuscat mortal in fata urmaritorilor de pe Instagram (FOTO, VIDEO)

Un adolescent din SUA, in varsta de 13 ani, s-a impuscat mortal din greseala, in timpul unei transmisiuni in direct unde era urmarit de prietenii virtuali de pe. continuă pe B1

VIDEO Un adolescent de 13 ani s-a impuscat mortal, din greseala, live pe Instagram

Un baiat american de 13 ani s-a impuscat mortal din greseala, chiar sub ochii prietenilor sai de pe Instagram, transmite presa americana.

Un adolescent a fost impuscat mortal in timpul protestelor din Venezuela. Oamenii din strada vor sa dea jos Guvernul si Presedintia

Un baiat in varsta de 13 ani a fost impuscat mortal in timpul protestelor violente din Venezuela, el fiind cea de-a patra victima a violentelor din ultima saptamana, potrivit France 24.

Rezervele de grau ale Europei ar putea ajunge la cel mai redus nivel din ultimii 13 ani

Rezervele de grau pastrate in Uniunea Europeana vor scadea probabil cu 37% pana la sfarsitul lunii iunie, la 10,1 milioane de tone, pe fondul recoltelor slabe, consumului solid si a cresterii peste asteptari a exporturilor, se arata intr-un raport realizat de firma de consultanta agricola Strategie Grains, transmite Bloomberg, preluat de Agerpres.

Testamentul unui baietel mort la 13 ani. imparte, imparte intr-o alta parte, care se imparte intr-o alta parte!

Imparte, imparte intr-o alta parte, care se imparte intr-o alta parte. Sunt cuvinte simple, dar care au reusit sa schimbe destine si vieti. Sunt ultimele cuvinte lasate pe.

Vis implinit dupa 13 ani! Lipa si motivul pentru care a renuntat in ultima clipa sa participe la Jocurile Olimpice din 2008

In 2004, dupa ce barca de 8+1 castigase medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, Elisabeta Lipa, care avea 40 de ani la vremea respectiva si bifase cea de-a sasea sa editie a prestigioasei competitii, anunta ca isi va amana retragerea pana in 2008, pentru a reprezenta Romania si la Beijing. insa multipla campioana a pus atunci si o conditie.

ştiri de la B1

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )