Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un procuror a amendat doi politisti care l-au sanctionat pentru ca depasise viteza legala: Magistratul i-a acuzat pe agenti ca l-au facut sa intarzie la serviciu(VIDEO)

B1 B1,
Un procuror a amendat doi politisti care l-au sanctionat pentru ca depasise viteza legala: Magistratul i-a acuzat pe agenti ca l-au facut sa intarzie la serviciu(VIDEO)

Un procuror a amendat cu cate 5. 000 de lei doi politisti care l-au oprit in trafic si l-au sanctionat pentru ca depasise viteza legala si avea ITP-ul expirat. Barbatul sustine ca ar fi intarziat la. continuă pe B1

Un procuror a amendat cu cte 5.000 de lei doi politisti care l-au oprit si l-au sanctionat pentru ca depasise viteza legala si avea ITP-ul expirat

Un procuror din Slobozia a amendat doi politisti cu cate 5. 000 lei pentru ca a intarziat la serviciu din cauza lor, ei oprindu-l in trafic intrucat a depasit viteza legala si avea ITP-ul expirat. Procurorul spune ca amenda este o masura ca politistii sa inteleaga gravitatea retinerii unui magistrat, transmite Mediafax.

Godina, despre procurorul care a amendat doi politisti: Macar un prieten imaginar sa-i fi spus Pretenas, ce rahaturi scrii aici, ai luat speis?

Politistul brasovean Marian Godina a comemntat, sambata seara, pe pagina sa de Facebook, stirea despre procurorul din Slobozia care a a amendat doi politisti dupa ce agentii l-au sanctionat fiindca depasise viteza legala si avea si ITP-ul expirat. Godina isi exprima mirarea ca magistratul a considerat normal sa dispuna amendarea politistilor la cateva luni dupa eveniment.

Un procuror i-a amendat cu cate 5.000 de lei pe doi politisti care l-au oprit in trafic. Magistratul s-a infuriat ca a intarziat la serviciu

Procurorul depasise viteza legala, iar masina pe care o conducea avea ITP-ul expirat. in schimb, magistratul i-a amendat pe cei doi politisti care l-au oprit in trafic pentru ca a intarziat la serviciu.

Doi oameni care sufera de o boala rara, din cauza careia nu pot zambi, s-au logodit. Locuiesc in tari diferite, dar abia asteapta nunta

Cei doi indragostiti s-au nascut cu o boala rara din cauza careia nu pot sa zambeasca. Sindromul Moebius nu ii lasa pe acestia sa isi miste fata sau sa afiseze vreo expresie faciala. Mai mult decat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )