Libnet.ro
UNICEF

09:30

Godina, despre procurorul care a amendat doi politisti: Macar un prieten imaginar sa-i fi spus Pretenas, ce rahaturi scrii aici, ai luat speis?

Adevărul Adevărul,
Godina, despre procurorul care a amendat doi politisti: Macar un prieten imaginar sa-i fi spus Pretenas, ce rahaturi scrii aici, ai luat speis?

Politistul brasovean Marian Godina a comemntat, sambata seara, pe pagina sa de Facebook, stirea despre procurorul din Slobozia care a a amendat doi politisti dupa ce agentii l-au sanctionat fiindca depasise viteza legala si avea si ITP-ul expirat. Godina isi exprima mirarea ca magistratul a considerat normal sa dispuna amendarea politistilor la cateva luni dupa eveniment. continuă pe Adevărul

Un procuror a amendat doi politisti care l-au sanctionat pentru ca depasise viteza legala: Magistratul i-a acuzat pe agenti ca l-au facut sa intarzie la serviciu(VIDEO)

Un procuror a amendat cu cate 5. 000 de lei doi politisti care l-au oprit in trafic si l-au sanctionat pentru ca depasise viteza legala si avea ITP-ul expirat. Barbatul sustine ca ar fi intarziat la.

Un procuror a amendat cu cte 5.000 de lei doi politisti care l-au oprit si l-au sanctionat pentru ca depasise viteza legala si avea ITP-ul expirat

Un procuror din Slobozia a amendat doi politisti cu cate 5. 000 lei pentru ca a intarziat la serviciu din cauza lor, ei oprindu-l in trafic intrucat a depasit viteza legala si avea ITP-ul expirat. Procurorul spune ca amenda este o masura ca politistii sa inteleaga gravitatea retinerii unui magistrat, transmite Mediafax.

Un procuror i-a amendat cu cate 5.000 de lei pe doi politisti care l-au oprit in trafic. Magistratul s-a infuriat ca a intarziat la serviciu

Procurorul depasise viteza legala, iar masina pe care o conducea avea ITP-ul expirat. in schimb, magistratul i-a amendat pe cei doi politisti care l-au oprit in trafic pentru ca a intarziat la serviciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )