Libnet.ro
UNICEF

23:31

Procurorii au cerut 14 ani de inchisoare pentru Puiu Popoviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii au cerut 14 ani de inchisoare pentru Puiu Popoviciu

Procurorii au cerut, ieri, magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti, 14 ani de inchisoare pentru Gabriel Puiu Popoviciu in dosarul terenului subevaluat in care au fost trimisi in judecata si fostii sefi de la DGIPI si DGA Cornel Serban si Petru Pitcovici. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorii DNA cer 14 ani inchisoare pentru Puiu Popoviciu

Un procuror anticoruptie a solicitat, luni, la Curtea de Apel Bucuresti, condamnarea la 14 ani inchisoare a omului de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata si continuata, precum si pentru dare de mita, informeaza Agerpres.

Procurorii cer 14 ani de inchisoare pentru Puiu Popoviciu

Un procuror anticoruptie a solicitat, luni, la Curtea de Apel Bucuresti, condamnarea la 14 ani inchisoare a omului de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu in dosarul in care a fost trimis.

Procurorii cer 14 ani de inchisoare pentru Puiu Popoviciu, in dosarul ce priveste tranzactionarea la un pret subevaluat a unui teren din Baneasa (VIDEO)

Procurorii cer condamnarea lui Puiu Popoviciu la 14 ani de inchisoare pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma calificata si continuata, informeaza B1 TV.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )