Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii au pus sechestru pe averea Elenei Udrea. Recursul la arestarea sa va fi judecat pe 5 martie

Antena3 Antena3,
Procurorii au pus sechestru pe averea Elenei Udrea. Recursul la arestarea sa va fi judecat pe 5 martie

00 - Recursul Elenei Udrea la decizia de arestare preventiva in dosarul Gala Bute se va judeca pe 5 martie, potrivit unei hotarari a iCCJ. 00 - Avocatul Marius Striblea a declarat, la iesirea. continuă pe Antena3

Procurorii au pus sechestru pe averea Elenei Udrea. Avocat, la iesirea de la DNA: E vorba de mai multe imobile si de cateva milioane de lei

00 - Avocatul Marius Striblea a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca procurorii au pus sechestru asigurator pe mai multe imobile clar identificate, precum si pe mai multe actiuni detinute de .

DNA pune sechestru pe averea Elenei Udrea

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe mai multe imobile si pe cateva milioane de lei din averea Elenei Udrea, aceeasi masura fiind luata si in cazul celorlalti inculpati din dosarul Gala Bute, a declarat avocatul Marius Striblea.

Dosarul Gala Bute: Procurorii DNA au pus sechestru pe averea Elenei Udrea, a lui Rudel Obreja si a lui Ion Ariton

Procurorii anticoruptie au instituit sechestru asigurator, in dosarul Gala Bute, fata de Elena Udrea, Rudel Obreja, Cornel Resmerita, Miron Dorel Gardean, Miron Lupulescu si Ion Ariton.

Procurorii pun sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Ariton si Obreja au ramas la DNA

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca s-a dispus masura de instituire a sechestrului asigurator pe bunuri mobile si imobile in valoare de cateva milioane de lei. Sechestrul a fost pus pe niste imobile clar identificate si cateva parti sociale la societati comerciale.

Procurorii au instituit sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea. Avocat: Se astepta la aceasta masura (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea a declarat ca procurorii DNA i-au adus la cunostinta fostului ministru instituirea sechestrului pe o parte din avere. Potrivit acestuia, este vorba despre mai multe imobile, dar si parti.

VIDEO Dosarul Gala Bute: DNA a pus sechestru pus pe bunuri apartinand lui Udrea, Obreja, Ariton, Resmetita, Gardea si Lupulescu

Stire actualizata Procurorii DNA au dispus, in dosarul Gala Bute, instituirea masurii sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri ce apartin Elenei Udrea, lui Ion Ariton, Rudel Obreja si altor trei inculpati, informeaza Agerpres.

UPDATE Elena Udrea, adusa cu duba politiei la DNA. Procurorii au pus sechestru pe averea ei

Elena Udrea a fost scoasa din arestul politiei si dusa la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, acolo unde urmeaza a fi audiata din nou in dosarul Gala Bute. Tot in acest dosar este audiat vineri si Ion Ariton, aflat sub control judiciar impus de procurori. La DNA a fost dus si Rudel Obreja. Procurorii au pus sechestru asigurator pe averile tuturor inculpatilor.

DNA a pus sechestru pe bunurile celor implicati in dosarele Gala Bute si Microsoft

ACTUALIZARE 15:34 Contestatia Elenei Udrea la arestul preventiv va fi judecata pe 5 martie Judecatorii inaltei Curti au fixat termenul de judecata al contestatiei Elenei Udrea la arestul preventiv din dosarul Gala Bute pentru data de 5 martie, transmit surse din presa. * Topoliceanu: Elena Udrea vroia 10% din bugetul CNI pentru ea si pentru partid * Udrea si Rudel Obreja, adusi din arest la DNA pentru a fi audiati in dosarul Gala Bute.

Blonda de la Cotroceni, din nou dupa gratii? DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii anticoruptie au trimis, marti dupa-amiaza, la instanta suprema, cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, urmand sa fie judecata miercuri dimineata.

Avocatul Elenei Udrea: Votul privind ridicarea imunitatii in vederea arestarii nu este legal

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a facut marti o declaratie cu privire la urmarirea penala si arestarea preventiva a clientei sale in dosarul Gala Bute, prin care a anuntat ca votul de luni din Camera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )