Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Dosarul Gala Bute: DNA a pus sechestru pus pe bunuri apartinand lui Udrea, Obreja, Ariton, Resmetita, Gardea si Lupulescu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dosarul Gala Bute: DNA a pus sechestru pus pe bunuri apartinand lui Udrea, Obreja, Ariton, Resmetita, Gardea si Lupulescu

Stire actualizata Procurorii DNA au dispus, in dosarul Gala Bute, instituirea masurii sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri ce apartin Elenei Udrea, lui Ion Ariton, Rudel Obreja si altor trei inculpati, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Elena Udrea si Ion Ariton, audiati la DNA in dosarul Gala Bute

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost adusa, vineri, din arestul Politiei Capitalei la DNA, pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu. Tot vineri dimineata, in jurul aceleiasi ore, a sosit la sediul DNA pentru audieri si fostul ministru al Economiei Ion Ariton, inculpat in dosarul Gala Bute si pus sub control judiciar.

Udrea si Rudel Obreja, adusi din arest la DNA pentru a fi audiati in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 11:06 Avocatul Elenei Udrea: DNA a pus sub sechestru bunuri ale Elenei Udrea de cateva milioane de lei Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, a declarat la iesirea din sediul DNA ca procurorii au impus un sechestru asigurator pe bunuri apartinand fostului ministru al MDRT in valoare de cateva milioane lei.

Dosarul Gala Bute: Procurorii DNA au pus sechestru pe averea Elenei Udrea, a lui Rudel Obreja si a lui Ion Ariton

Procurorii anticoruptie au instituit sechestru asigurator, in dosarul Gala Bute, fata de Elena Udrea, Rudel Obreja, Cornel Resmerita, Miron Dorel Gardean, Miron Lupulescu si Ion Ariton.

VIDEO Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Gala Bute. Udrea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei

Elena Udrea a primit miercuri un nou mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, de aceasta data in dosarul Gala Bute, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul central al Politiei Capitalei. Fostul ministru se afla deja in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Hotararea instantei nu este definitiva si poate fi atacata de avocatii Elenei Udrea. Procurorii DNA o acuza pe Elena Udrea de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Ora 16:35 Elena Udrea a ajuns in arestul Politiei Capitalei. Din masina, aceasta le-a aratat ziaristilor mainile incatusate. Ora 15:50: Politistii au ajuns la locuinta Elenei Udrea. Fostul ministru va fi dus in arest.

Elena Udrea este audiata la DNA in dosarul Gala Bute

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Luni seara, deputatii au avizat favorabil cererile procurorilor DNA privind urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarul Gala Bute.

Dosarul Gala Bute: Gheorghe Nastasia, audiat la DNA

Gheorghe Nastasia este audiat la Directia Nationala Anticoruptie in dosarul Gala Bute, conform B1TV.

Blonda de la Cotroceni, din nou dupa gratii? DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii anticoruptie au trimis, marti dupa-amiaza, la instanta suprema, cererea de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, urmand sa fie judecata miercuri dimineata.

Elena Udrea este audiata marti dimineata la DNA, in dosarul Gala Bute. Fostul ministru: Telenovela fara sfarsit!

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a mers, marti dimineata, la sediul DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Camera Deputatilor a avizat luni noile cereri ale procurorilor de urmarire penala si de arestare preventiva a deputatului. Avocatul Elenei Udrea a spus ca votul de luni din Parlament nu a intrunit conditiile legale.

Elena Udrea este audiata la DNA, in dosarul Gala Bute

ACTUALIZARE 08:34 Elena Udrea a venit in aceasta dimineata la DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute, dupa ce Camera Deputatilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmarire penala si arestare preventiva a deputatului PMP.

UPDATE Elena Udrea afla miercuri daca va sta dupa gratii in dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor. UPDATE Elena Udrea a ajuns in jurul orei 7. 45 la sediul instantei supreme. Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar in fata judecatorilor, nu si a procurorilor, a declarat fostul ministru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )