Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul Angela Nicolae si fiul acesteia, retinuti in dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro

Antena3 Antena3,
Procurorul Angela Nicolae si fiul acesteia, retinuti in dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro

Procurorul Angela Eugenia Nicolae, de la Parchetul instantei supreme, si fiul acesteia, Daniel Nicolae, au fost retinuti, luni seara, in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro, fiind acuzati de trafic. continuă pe Antena3

Procurorul Angela Nicolae si fiul acesteia, retinuti in dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro

Procurorul Angela Eugenia Nicolae, de la Parchetul instantei supreme, si fiul acesteia, Daniel Nicolae, au fost retinuti, luni seara, in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro, fiind acuzati de trafic de influenta, respectiv complicitate la aceasta infractiune.

UPDATE Dosarul evaziunii fiscale de 50 milioane euro: Procuroarea Angela Nicolae si fiul acesteia, retinuti de DNA

Procurorul Angela Eugenia Nicolae, de la Parchetul instantei supreme, si fiul acesteia, Daniel Nicolae, au fost retinuti, luni seara, in dosarul evaziunii fiscale cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, fiind acuzati de trafic de influenta, respectiv complicitate la aceasta infractiune, informeaza Mediafax. Alte cinci persoane - doi romani si trei arabi - au primit de asemenea ordonante de retinere.

Dosarul evaziunii fiscale de 50 milioane euro: Procuroarea Angela Nicolae si fiul sau, retinuti de DNA

Procuroarea Angela Nicolae de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si fiul sau, Daniel Nicolae, au fost retinuti luni seara de procurorii DNA in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, au informat pentru Agerpres surse judiciare. De asemenea, in acest dosar au mai fost retinute si alte persoane. UPDATE Doi romani si trei arabi au fost retinuti - Mediafax.

Ce avere are Angela Nicolae, suspectata de trafic de influenta in dosarul de evaziune fiscala.

Procurorul Angela Nicolae, sef de birou la Parchetul ICCJ, suspectata de trafic de influenta in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 50 milioane de euro, are doua terenuri si o casa de vacanta in judetul Giurgiu, mostenite de la bunici, precum si doua apartamente. Angela Nicolae a fost delegata in 23 mai 2012, pentru sase luni, pana pe 23 noiembrie 2012, in functia de procuror sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe, altele decat programele Phare, din cadrul Parchetului .

Procuroarea Angela Nicolae si fiul ei, retinuti in dosarul de evaziune fiscala

Procuroarea Angela Nicolae de la PiCCJ si fiul sau, Daniel Nicolae, au fost retinuti luni seara de procurorii DNA in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, spun surse judiciare.

Procuroarea Angela Nicolae si fiul ei, retinuti in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Procuroarea Angela Nicolae de la PiCCJ si fiul sau, Daniel Nicolae, au fost retinuti luni seara de procurorii DNA in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, spun surse judiciare.

RETINERI la DNA. in dosarul senatorului PSD Badalau, procurorul sef Angela Nicolae , ...

Angela Nicolae, procuror, sefa Biroului Relatii Internationale din Parchetul General, este retinuta de DNA pentru trafic de influenta in dosarul in care este invinuit si senatorul PSD Nicolae Badalau. Mai sunt retinute circa alte 20 de persoane, intre care si fiul procuroarei, Daniel Nicolae. Procurorii vor cere mandate de arestare maine, de la instanta Inaltei Curti de Castie si Justitie. Din interceptari ar rezulta ca procurorul Angela Nicolae cerea bani pentru interventii la Parchete in .

EVAZIUNE. in dosarul senatorului PSD Badalau, procurorul sef Angela Nicolae cerea bani ...

Procurorul Angela Nicolae, sefa Biroului Relatii Internationale din Parchetul General, este audiata de mai multe ore la DNA pentru trafic de influenta in dosarul in care este invinuit si senatorul PSD Nicolae Badalau. Specialistii nu exclud retinerea ei in aceasta seara. Din interceptari ar rezulta ca procurorul Angela Nicolae cerea bani pentru interventii la Parchete in favoarea firmelor implicate in reteaua de evaziune si ca a facut interventii o perioada mai lunga de timp, sustin surse .

UPDATE Niculae Badalau - senatorul PSD cercetat in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Acesta s-a prezentat la sediul DNA si se declara nevinovat

Surse apropiate anchetei au declarat pentru HotNews. ro ca senatorul PSD Niculae Badalau ar fi cercetat de procurorii DNA in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Badalau este senator PSD de Giurgiu, este presedintele filialei PSD Giurgiu si membru al comisiei pentru drepturile omului si minoritati din Senat. In fostul mandat de deputat, Badalau a fost membru in comisia de cercetare a abuzurilor si combaterea coruptiei. Potrivit televiziunilor de stiri, Badalau este cercetat pentru evaziune fiscala in industria carnii. In urma cu un an, fiul sau, Radu Gabriel Badalau, a fost trimis in judecata pentru inselaciune intr-un dosar cu masini furate, scrie publicatia Stiri Giurgiu. UPDATE 15:05 DNA anunta ca a dispus inceperea urmarii penale fata de Nicolae Badalau, pentru trafic de influenta13:30 DNA explica modul de operare in cazul evaziunii fiscale de 50 milioane euro: Firme fantoma, straini racolati ca asociati, musamalizarea controalelor fiscale 12:00 EVZ scrie ca Niculae Badalau a fost condamnat in 1988 la un an de inchisoare cu executare la locul de munca, dupa ce ar fi furat patru saci cu grau. El a fost gratiat de Nicolae Ceausescu, decizie prin care i-a fost sters si cazierul si care i-a permis lui Badalau sa fie subprefect, prefect, deputat si acum senator, potrivit sursei citate. 11:40 Niculae Badalau a intrat in sediul DNA, transmit televiziunile de stiri11:20 Niculae Badalau a declarat la Antena3 ca este citat pentru ora 14:00 la DNA, precizand ca nu cunoaste motivele. Badalau a spus ca nu o cunoaste pe procuroarea Angela Nicolae, cercetata la randul ei in dosar. Badalau a adaugat ca nu are probleme cu justitia si ca suspiciunea legata de declaratia de avere pentru care a fost cerectat de ANI s-a rezolvat.

UPDATE DNA a inceput urmarea penala fata de Niculae Badalau - senatorul PSD cercetat in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Acesta s-a prezentat la sediul DNA si se declara nevinovat

Surse apropiate anchetei au declarat pentru HotNews. ro ca senatorul PSD Niculae Badalau ar fi cercetat de procurorii DNA in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Badalau este senator PSD de Giurgiu, este presedintele filialei PSD Giurgiu si membru al comisiei pentru drepturile omului si minoritati din Senat. Pana la acest moment, Badalau n-a putut fi contactat. In fostul mandat de deputat, Badalau a fost membru in comisia de cercetare a abuzurilor si combaterea coruptiei. Potrivit televiziunilor de stiri, Badalau este cercetat pentru evaziune fiscala in industria carnii. UPDATE 15:05 DNA anunta ca a dispus inceperea urmarii penale fata de Nicolae Badalau, pentru trafic de influenta13:30 DNA explica modul de operare in cazul evaziunii fiscale de 50 milioane euro: Firme fantoma, straini racolati ca asociati, musamalizarea controalelor fiscale 12:00 EVZ scrie ca Niculae Badalau a fost condamnat in 1988 la un an de inchisoare cu executare la locul de munca, dupa ce ar fi furat patru saci cu grau. El a fost gratiat de Nicolae Ceausescu, decizie prin care i-a fost sters si cazierul si care i-a permis lui Badalau sa fie subprefect, prefect, deputat si acum senator, potrivit sursei citate. 11:40 Niculae Badalau a intrat in sediul DNA, transmit televiziunile de stiri11:20 Niculae Badalau a declarat la Antena3 ca este citat pentru ora 14:00 la DNA, precizand ca nu cunoaste motivele. Badalau a spus ca nu o cunoaste pe procuroarea Angela Nicolae, cercetata la randul ei in dosar. Badalau a adaugat ca nu are probleme cu justitia si ca suspiciunea legata de declaratia de avere pentru care a fost cerectat de ANI s-a rezolvat. Vezi declaratia de avere a senatorului PSD, Niculae BadalauVezi contractele cu statul raportate de familia Badalau in declaratia de interese .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )