Libnet.ro
UNICEF

23:15

Procuroarea Angela Nicolae si fiul ei, retinuti in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

B1 B1,
Procuroarea Angela Nicolae si fiul ei, retinuti in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Procuroarea Angela Nicolae de la PiCCJ si fiul sau, Daniel Nicolae, au fost retinuti luni seara de procurorii DNA in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, spun surse judiciare. continuă pe B1

Procuroarea Angela Nicolae si fiul ei, retinuti in dosarul de evaziune fiscala

Procuroarea Angela Nicolae de la PiCCJ si fiul sau, Daniel Nicolae, au fost retinuti luni seara de procurorii DNA in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, spun surse judiciare.

Dosarul evaziunii fiscale de 50 milioane euro: Procuroarea Angela Nicolae si fiul sau, retinuti de DNA

Procuroarea Angela Nicolae de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si fiul sau, Daniel Nicolae, au fost retinuti luni seara de procurorii DNA in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, au informat pentru Agerpres surse judiciare. De asemenea, in acest dosar au mai fost retinute si alte persoane. UPDATE Doi romani si trei arabi au fost retinuti - Mediafax.

UPDATE Dosarul evaziunii fiscale de 50 milioane euro: Procuroarea Angela Nicolae si fiul acesteia, retinuti de DNA

Procurorul Angela Eugenia Nicolae, de la Parchetul instantei supreme, si fiul acesteia, Daniel Nicolae, au fost retinuti, luni seara, in dosarul evaziunii fiscale cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, fiind acuzati de trafic de influenta, respectiv complicitate la aceasta infractiune, informeaza Mediafax. Alte cinci persoane - doi romani si trei arabi - au primit de asemenea ordonante de retinere.

Senatorul PSD Niculae Badalau si procurorul sef Angela Nicolae, implicati in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Badalau si procurorul sef de birou de la Parchetul iCCJ Angela Nicolae sunt cele doua nume vehiculate in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro, sustin surse.

Procurorul Angela Nicolae si fiul acesteia, retinuti in dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro

Procurorul Angela Eugenia Nicolae, de la Parchetul instantei supreme, si fiul acesteia, Daniel Nicolae, au fost retinuti, luni seara, in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro, fiind acuzati de trafic de influenta, respectiv complicitate la aceasta infractiune.

Ce avere are Angela Nicolae, suspectata de trafic de influenta in dosarul de evaziune fiscala.

Procurorul Angela Nicolae, sef de birou la Parchetul ICCJ, suspectata de trafic de influenta in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 50 milioane de euro, are doua terenuri si o casa de vacanta in judetul Giurgiu, mostenite de la bunici, precum si doua apartamente. Angela Nicolae a fost delegata in 23 mai 2012, pentru sase luni, pana pe 23 noiembrie 2012, in functia de procuror sef al Biroului de Relatii Internationale si Programe, altele decat programele Phare, din cadrul Parchetului .

Senatorul PSD Niculae Badalau, urmarit penal de DNA, in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale pentru senatorul PSDNicolar Badalau, implicat in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

Senatorul PSD Niculae Badalau, urmarit penal de DNA, in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale pentru senatorul PSDNicolar Badalau, implicat in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

Procurorul Angela Nicolae si fiul acesteia, retinuti in dosarul evaziunii de 50 de milioane de euro

Procurorul Angela Eugenia Nicolae, de la Parchetul instantei supreme, si fiul acesteia, Daniel Nicolae, au fost retinuti, luni seara, in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro, fiind acuzati de trafic.

Senatorul PSD Niculae Badalau si procurorul PICCJ Angela Nicolae, in dosarul de evaziune

Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Badalau si procurorul sef de birou de la Parchetul ICCJ Angela Nicolae sunt numele vehiculate in dosarul de evaziune fiscala in care sunt cercetate peste 50 de persoane, intre care si angajati ai Ministerului de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )