Libnet.ro
UNICEF

05:30

Procurorul celui mai controversat proces din istoria Romaniei dezvaluie cine a hotarat eliminarea sotilor Ceausescu: Crima organizata a inceput atunci

Adevărul Adevărul,
Procurorul celui mai controversat proces din istoria Romaniei dezvaluie cine a hotarat eliminarea sotilor Ceausescu: Crima organizata a inceput atunci

Dupa 26 de ani de la executarea cuplului Ceausescu, fostul procuror militar din procesul de la Targoviste a facut o serie de dezvaluiri noi cu privire la modul in care s-a derulat judecata si cine s-a aflat de fapt in spatele hotararii de exterminare a celor doi conducatori. Dan Voinea a vorbit despre toate acestea in cadrul Simpozionului Adevar si manipulare, organizat de Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu. continuă pe Adevărul

Sibex, la cel mai slab an din istoria sa

La Sibex, apropierea Craciunului a semnalat scaderea volumului zilnic inca de la inceputul saptamanii, putinii participanti activi de pe piata fiind deja cu gandul la vacanta.

Japonia: Guvernul aproba cel mai mare buget alocat Apararii din istoria tarii

Guvernul condus de premierul nipon Shinzo Abe a aprobat joi cel mai mare buget al apararii din istoria tarii, in conditiile in care tara incearca sa-si majoreze capacitatile militare, pe fondul tensiunilor cu China, scrie AFP.

Brazilia: A inceput cea mai calduroasa vara din ultimii trei ani

In Brazilia a inceput cea mai calduroasa vara din ultimii trei ani, cu o temperatura de 38 de grade Celsius, inregistrata, marti, in ziua solstitiului, la Rio de Janeiro, .

Care au fost cele mai furate carti din librarii in 2015

O inedita analiza a Mediafax face referire la cele mai furate carti din magazinele romanesti, in decursul anului 2015. Printre victime se afla doua volume care au legatura cu Palatul Cotroceni,. Este vorba despre volumele Cronica de Cotroceni, de Adriana Saftoiu si Pas cu pas, de Klaus Iohannis. De unde poate veni ideea ca hotii au si ei preferintele lor fine.

Harta partiilor de schi: care sunt cele mai lungi partii din Romania

Partieee. in Romania se poate schia pe 146 de km de partii, in 20 de judete. Asa ca pregatiti-va schiurile pentru cele 164 de partii omologate. Aflati care sunt cele mai lungi partii din tara.

Exporturile de ceasuri elvetiene - cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat, in luna noiembrie, cel mai mare declin din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile spre Hong Kong au scazut cu peste un sfert, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Panica la Londra. Una dintre cele mai mari strazi din capitala Marii Britanii, evacuata

O strada din Londra a fost evacuata dupa ce oamenii care treceau prin zona au observat o masina suspecta, abandonata intr-un loc nepermis. Regent Street este una dintre cele mai aglomerate artere din capitala.

Cea mai bogata femeie din Romania are cancer

Doina Dinca, fosta sotie a afaceristului Puiu Popoviciu, trece plin clipe teribile. Femeia considerata candva cea mai bogata femeie din Romania sufera de cancer si a fost deja operata, scrie Libertatea. Ieri,.

Pretul petrolului Brent, la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la Bursa din Londra, a atins, ieri, cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, pe fondul speculatiilor potrivit carora furnizorii din Orientul Mijlociu pana in Statele Unite vor avea o supraoferta tot mai mare, in cadrul luptei pentru pastrarea cotelor de piata.

Cea mai calduroasa iarna

Craciunul in tricou ar putea fi o realitate anul acesta, datorita temperaturilor neobisnuit de mari pentru luna decembrie. Daca tendinta se mentine, iarna aceasta ar putea fi cea mai calduroasa din istoria Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )