Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul din New York vrea sa-l forteze pe fiul lui Trump sa depuna marturie sub juramant

Hotnews Hotnews,
 Procurorul din New York vrea sa-l forteze pe fiul lui Trump sa depuna marturie sub juramant

Procurorul statului din New York a cerut unui judecator sa-l oblige pe unul dintre fiii lui Donald Trump, Eric Trump, sa depuna marturie sub juramant in cadrul unei anchete privind proprietatile imobiliare ale afacerii familiale, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump nu a reusit sa obtina amanarea predarii declaratiilor sale fiscale unui procuror din New York

Un judecator federal a respins vineri solicitarea pressedintelui Donald Trump de amanare a predarii unui procuror districtual din Manhattan a declaratiilor sale fiscale, in timpul judecarii unui apel al presedintelui.

Medic roman din New York, profesor universitar: Meciul de box dintre populatie si virus continua. inca nu e KO

Reputatul medic roman Theo Trandafirescu vorbeste despre lupta cu pandemia de COVID-19 din postura specialistului aflat pe baricade in New York, cel mai afectat oras american.

Sorana Cirstea in ultimul tur al calificarilor de la New York

Jucatoarea Sorana Cirstea mai are nevoie de o singura victorie pentru a evolua pe tabloul puternicului turneu Western Southern Open care in mod normal se disputa la Cincinnati, dar care in acest an a fost mutat in New York din cauza pandemiei de coronavirus.

Judecator: Donald Trump trebuie sa predea declaratiile sale fiscale unui procuror din New York. Trump a contestat imediat decizia

Donald Trump nu poate bloca timp de opt ani citatia unui procuror pentru predarea declaratiilor sale fiscale, a decis joi un judecator federal, aceasta fiind o noua lovitura data eforturilor de lunga durata ale presedintelui de a-si proteja situatia financiara. Presedintele american a contestat imediat decizia, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )